Life

Mario Fresh și-a tunat bolidul de lux. Cum arată acum mașina de zeci de mii de euro

11.12.2020 | 16:10
Mario Fresh sia tunat bolidul de lux Cum arata acum masina de zeci de mii de euro
ADVERTISEMENT

Mario Fresh este foarte pasionat de mașini, după cum se poate vedea pe rețelele sociale, motiv pentru care tocmai și-a tunat bolidul de lux. Mașina cântărețului valorează câteva zeci de mii de euro, însă a vrut să-i facă unele îmbunătățiri. 

Iubitul Alexiei Eram ține foarte mult la noua lui mașină și a tunat-o pe interior, exact în stilul său preferat. Tânărul este pasionat de mașini și nu ezită să le arate acest lucru și fanilor de pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Deși are doar 21 de ani, Mario Fresh a cunoscut succesul în urmă cu câțiva ani, iar acum lansează piese singur sau în colaborare cu artiști români.

Mario Fresh și-a tunat bolidul de lux. Cum arată acum mașina de zeci de mii de euro

Iubitul Alexiei Eram s-a făcut remarcat în urmă cu câțiva ani, iar cel care l-a lansat în muzică este Alex Velea. Mario Fresh a ieșit din trupa „tatălui său adoptiv” și a continuat pe propriul drum. Tânărul se bucură în continuare de succes și are milioane de fani.

ADVERTISEMENT

Cu toate că și-a achiziționat recent un Mercedes, mașină care l-a făcut să scoată câteva zeci de mii de euro, nu a fost complet mulțumit și a ținut să-i facă modificări. „După o perioadă de 2 luni de mers cu aproape toate mijloacele de transport, m-am hotărât și eu la una ‘a mea’. În scurt timp încep modificările. Idei ceva?”, scria artistul în mediul onine, informează spynews.ro.

Așa cum și-a propus, tânărul și-a dus autovehiculul la niște profesioniști, care i-au făcut câteva modificări pe interior. Mașina are acum volanul mai colorat, ceea ce îi oferă un aspect nou și modern.

ADVERTISEMENT

„Sunt cel mai fericit! Bravo, băieți! Sunteți foarte buni! N-ai cum așa ceva!”, a scris cântărețul pe Instagram.

Mario Fresh și-a tunat mașina
Mario Fresh și-a tunat mașina . Sursa foto Instagram

Mario Fresh, visuri împlinite la doar 21 de ani

Mario Fresh culege roadele muncii lui, după ce și-a văzut visurile împlinite la o vârstă atât de fragedă. În urmă cu câteva luni, artistul a lansat o melodie cu Andra, „Brațe străine”, care a strâns peste 15 milioane de vizualizări și sute de mii de aprecieri pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Artistul stă bine și la capitolul dragoste, având o relație de patru ani cu fiica Andreei Esca. Se pare că destinul i-a adus împreună, pentru că și Alexia are aceeași pasiune pentru muzică. Familia și prietenii sunt alături de el la fiecare pas, așa că ce-și poate dori mai mult?

ADVERTISEMENT
Tags: