Life

Mario Fresh și Alexia Eram, la un pas de a se despărți. Detaliul neștiut despre relația lor

20.01.2021 | 23:24
Mario Fresh si Alexia Eram la un pas de a se desparti Detaliul nestiut despre relatia lor
ADVERTISEMENT

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, fiind împreună de la o vârstă fragedă, însă relația lor nu a fost întotdeauna roz și au fost la un pas de a se despărți. 

Mario Fresh a făcut declarații uluitpare despre relația cu fiica Andreei Esca și a recunoscut, pe rețelele de socializare, cum au fost aproape de a rupe relația care ține de patru ani.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Mario Fresh surprind întotdeauna cu declarațiile de dragoste pe care și le fac unul altuia în mediul online, așa că nimeni nu și-ar imagina cum este posibil să existe certuri mari între ei.

Mario Fresh și Alexia Eram, la un pas de a se despărți

Mario Fresh a organizat o sesiune de întrebări „adevărat/ fals” pe contul de Instagram, iar fanii au profitat și au fost curioși în legătură cu anumite aspecte din viața lui. Una dintre aceste curiozități a fost legată de iubita lui, Alexia Eram, cu care formează un cuplu de patru ani.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a fost întrebat dacă a fost vreodată pe punctul de a se despărți de fiica Andreei Esca, iar internauții au fost șocați să afle că cei doi mai aveau puțin și puneau capăt relației.

Cu toate acestea, cei doi au reușit să treacă peste neînțelegeri, iar relația lor este mai puternică decât oricând, djupă cum a recunoscut și artistul. „Adevărat… Dar totul e bine când se termină cu bineee❤️”, a răspuns Mario Fresh pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Mario Fresh, Alexia Eram
Mario Fresh, la un pas de a încheia relația cu Alexia Eram. Sursa foto: Instagram

Cum a început povestea lor

Mario Fresh și Alexia Eram s-au cunoscut în 2016, atunci când fiica îndrăgitei prezentatoare de la Pro TV a participat la lansarea piesei „Ziua mea” a lui Alex Velea. Tânăra îl plăcea de mai mult timp pe Mario ca artist, după care s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt.

„În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa ‘Ziua mea’. Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara.

ADVERTISEMENT

Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu.”, a povestit Alexia Eram pentru unica.ro, în urmă cu eva timp.

Recent, Alexia Eram și Mario Fresh au declarat că își doresc să aibă un copil la un moment dat, însă nu acum, fiind prea tineri pentru o astfel de responsabilitate.

ADVERTISEMENT
Tags: