Life

Mario Fresh și Jador, bătuți rău în parcarea unui club de la mare. Șoc mare pentru fiica Andreei Esca

14.06.2020 | 18:36
Mario Fresh si Jador batuti rau in parcarea unui club de la mare Soc mare pentru fiica Andreei Esca
O nouă lovitură pentru Jador și Mario Fresh! Ce au decis procurorii, în urma scandalului din Mamaia. Sursa foto: Instagram + captură video
ADVERTISEMENT

S-a lăsat cu scandal duminică dimineața în parcarea unui club celebru de pe litoral, unde Mario Fresh și Jador au încasat o bătaie soră cu moartea din partea unor indivizi a căror identitate rămâne, cel puțin pentru moment, învăluită în mister.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a fost implicată la rândul său în nefericitul incident, însă a reușit să scape în timp util din mâinile agresorilor, susțin surse citate de gândul.ro. Nu la fel de norocoși au fost cei doi cântăreți, aceștia având nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Ulterior, victimele au depus plângere la poliție, în cauză fiind demarată deja o anchetă pentru identificarea făptașilor. Tinerii le-au declarat autorităților că nu îi cunoșteau pe acei indivizi și nu au avut divergențe cu ei în interiorul clubului de noapte.

Mario Fresh și Jador, bătuți crunt pe litoral. Fiica Andreei Esca a asistat îngrozită la întreaga scenă

Dornici de distracție, Mario Fresh și bunul său prieten, Lino Golden, ambii cunoscuți drept copii adoptivi ai lui Alex Velea, au decis să lase în urmă agitația din Capitală și să petreacă un weekend de neuitat la malul Mării Negre. Imediat, li s-au alăturat Alexia Eram, Jador, iar gașca pornea la drum, fără să le treacă măcar prin minte câte peripeții aveau să întâmpine.

ADVERTISEMENT

După o seară de sâmbătă liniștită și fără evenimente notabile a urmat un adevărat tur de forță prin cele mai exclusiviste cluburi de noapte de pe litoral, ca mai apoi grupul să se retragă într-un local din Constanța. Sursa citată notează că Lina Golden a decis să părăsească primul terasa și să se îndrepte către hotel, lăsându-i pe ceilalți să petreacă în continuare.

În jurul orei 7 a dimineții, exact în momentul în care au ieșit din club, mai mulți atacatori s-au năpustit asupra lui Mario și a lui Jador, aceștia fiind snopiți în bătaie sub privirile îngrozite ale Alexei Eram. Fiica Andreei Esca a început imediat să țipe și să strige după ajutor, făcându-i astfel pe agresori să înceteze.

ADVERTISEMENT

Întreg scandalul ar fi pornit de la niște fete

Potrivit cancan.ro, spiritele s-ar fi încins în momentul în care Jador a refuzat un grup de domnișoare care l-au abordat în club, încercând să facă poze cu el. Atitudinea manelistului i-ar fi scos din minți pe tinerii care le însoțeau, iar de aici și până la o bătaie în toată regula a mai fost doar un pas.

Imediat după ce agresorii s-au făcut nevoiți, victimele au mers la cea mai apropiată secție de Poliție, cu gândul să depună plângere împotriva lor. Nu au ajuns încă la INML, însă vor face și acest lucru, cel mai probabil în cursul zilei de luni.

ADVERTISEMENT

Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni.

Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador la câteva ore după incident.

ADVERTISEMENT