Life

Mario Fresh spune tot adevărul despre Alexia Eram. Care este cel mai mare defect al fiicei Andreei Esca

30.11.2020 | 19:46
Mario Fresh spune tot adevarul despre Alexia Eram Care este cel mai mare defect al fiicei Andreei Esca
Mario Fresh spune tot adevărul despre Alexia Eram. Care este cel mai mare defect al fiicei Andreei Esca. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mario Fresh a făcut dezvăluiri surprinzătoare cu privire la relația cu Alexia Eram. Se pare că fiica Andreei Esca este adesea geloasă pe fanele artistului.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de aproximativ 4 ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite și admirate cupluri din showbiz-ul românesc, dovadă fiind fanii lor din mediul online.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh a declarat că fiica Andreei Esca este adesea geloasă pe admiratoarele lui și, din prea multă iubire, face scandal când vine vorba de făcut poze cu fanele sale.

Ce spune Mario Fresh despre relația cu Alexia Eram

Mario Fresh a susținut că iubita lui reacționează întotdeauna urât când artistul face fotografii cu fanele sale care trec de vârsta de 18 ani. Cântărețul este conștient că Alexia Eram îl iubește foarte mult și îi este greu să își țină reacțiile în frâu.

ADVERTISEMENT

„Ce trece peste 18 ani și este puțin mai dezvoltată, dacă îmi zice că sunt drăgut și vine să facem o poză, ea imediat reacțioează. Zice: ”nu vedea că sunt aici, ești drăguț, ă?”, a spus Mario Fresh.

De asemenea, nu este pentru prima dată când Mario Fresh mărturisiește că iubita sa este geloasă. Cu toate acestea, Alexia Eram nu își contrazice iubitul și a afirmat de mai multe ori că tânărul are dreptate.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, Alexia Eram a vorbit și despre perioada în care a locuit cu cu Mario Fresh în aceeași casă, timp în care a observat că iubitul său este foarte harnic și gospodar.

”Locuim aproape împreună, ori mai vine ea la mine, ori mă mai duc eu la el. Dar am stat împreună și șase luni, am experimentat, a fost bine. Aveam polemici cu curățenia, el e mai casnic, dar eu sunt foarte organizată cu programul meu”, a adăugat Alexia Eram.

ADVERTISEMENT
Tags: