Fotbal international

GALERIE FOTO. Cât de mult s-a îngrăşat Mario Gotze după problemele de sănătate. Imagini incendiare!

În timp ce echipa naţională a Germaniei juca în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, Mario Gotze se relaxa pe un iacht alături de iubita sa. Nemţii au învins Cehia şi Norvegia,...
06.09.2017 | 17:45
GALERIE FOTO Cat de mult sa ingrasat Mario Gotze dupa problemele de sanatate Imagini incendiare

În timp ce echipa naţională a Germaniei juca în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, Mario Gotze se relaxa pe un iacht alături de iubita sa. Nemţii au învins Cehia şi Norvegia, fiind la un pas de turneul final din Rusia. 

Mario Gotze nu a mai fost convocat la echipa naţională a Germaniei din noiembrie 2016, atunci când nemţii au jucat un meci amical cu Italia. Mijlocaşul ofensiv al Borussiei Dortmund a absentat de pe teren din februarie şi până la mijlocul verii din cauza unor tulburării de metabolism. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Datrorită pauzei competiţionale, Mario Gotze a decis să se relaxeze cu iubita lui, Ann-Kathrin Brommel, pe un iacht în Mallorca. Cei doi sunt împreună din 2012, exact în momentul în care cariera lui a explodat şi a devenit cunoscut în întreaga lume. Cuplul a fost fotografiat în timp ce stăteau pe iacht şi se relaxau. Mario Gotze nu mai are fizicul din perioada în care impresiona pe terenul de fotbal, acesta luând câteva kilograme în plus.

Mario Gotze a jucat primele minute pentru Borussia Dortmund după problemele care l-au ţinut departe de gazon în ultimele luni. Mijlocaşul ofensiv a jucat 62 de meciuri pentru echipa naţională a Germaniei şi a marcat 17 goluri, cea mai importantă reuşită fiind cea din finala Cupei Mondiale din 2014.