News

Mario Iorgulescu, dosar penal pentru ucidere din culpă după accidentul tragic

09.09.2019 | 14:37
Mario Iorgulescu dosar penal pentru ucidere din culpa dupa accidentul tragic

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală în urma accidentului comis de Mario Iorgulescu, care a dus la moartea unui tânăr în vârstă de 24 de ani. Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a intrat în plin într-un autovehicul pe Șoseaua Chitilei în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu o viteză de peste 200 de kilometri la oră.

Mario Iorgulescu are dosar penal și a rămas fără permisul de conducere

Polițiștii aflați sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 din Capitală au deschis, așadar, un dosar penal pe numele lui Mario Iorgulescu pentru ucidere din culpă și vătămare corporală. Fiul șefului LPF a rămas și fără carnetul de conducere în urma tragicului accident din 8 septembrie, informează digi24.ro.

Și Mario a ajuns în stare gravă la spital după accidentul de pe Șoseaua Chitilei, iar starea lui i-a preocupat pe medici în primele ore. Aceasta s-a ameliorat, iar azi cei de la Spitalul Elias au transmis un comunicat de presă în care precizează că băiatul lui Gino Iorgulescu are nevoie în continuare de îngrijiri medicale.

mario iorgulescu
Imaginea de după accident. Sursa foto: știrilekanald.ro

Starea lui Mario, lent favorabilă

„Evoluţia pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, transmite managerul Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal conducea un Aston Martin pe centura Capitalei, către Podul Constanța. Mario ar fi condus cu o viteză de 240 de kilometri la oră, iar accidentul s-a produs pentru că a pierdut controlul volanului. Cel puțin asta arată datele preliminare ale anchetei.