News

DRAMĂ DE SFÂNTA MARIA! Mario Iorgulescu implicat într-un accident soldat cu moartea unui tânăr de 24 ani! Fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, era beat! ACUM e în COMĂ indusă! Anunțul medicilor UPDATE FOTO și VIDEO

08.09.2019 | 11:25

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, actualul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost implicat într-un grav accident rutier în noaptea de sâmbătă spre duminică.. Din imaginile prezentate de cei de la cancan.ro (vezi galerie foto), se vede cum un bolid de lux, model Aston Martin DBS, s-a făcut praf după ce a intrat în coliziune cu o altă mașină.

UPDATE, ora 14.45: În momentul accidentului, băiatul lui Gino Iorgulescu ar fi circulat cu o viteză incredibil de mare, susțin cei de la Cancan (Vezi AICI ce indica acul vitezometrului).


UPDATE, ora 14.11: S-a aflat ce a făcut fiul lui Gino Iorgulescu înainte de accident! Vezi AICI de unde vedea înainte de tragedie!


UPDATE, ora 13.00: Medicii au făcut precizări despre starea lui Mario Iorgulescu. El a fost stabilizat, dar condiția sa rămâne una foarte gravă (Mai multe detalii AICI).


UPDATE, ora 12.28: Noi imagini prezentate în exclusivitate de FANATIK de la locul accidentului:

Mașina lui Mario Iorgulescu a fost grav avariată în urma accidentului
Noi imagini de la locul accidentului lui Mario Iorgulescu

UPDATE, ora 12.14: Titi Aur a făcut declarații despre modul în care s-a produs accidentul. Vezi AICI ce a spus expertul auto. Totodată, au apărut detalii despre victima decedată în urma impactului din noaptea de Sfânta Maria (Mai multe detalii AICI).


UPDATE, ora 12.08: Iată care a fost ultima postare de pe Facebook a lui Mario Iorgulescu, înainte de a face accident: Ce a postat ultima oară Mario Iorgulescu înainte de accident. Două “bijuterii” într-o singură poză


UPDATE, ora 11.40:  Medicii de la Elias anunță că Mario Iorgulescu nu este conștient și că se află la terapie intensivă. El a fost dus la unitatea medicală prezentând o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu.

„A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”, a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.


UPDATE, ora 11.23: Conform Antena Stars, polițiștii au confirmat, în urma testului cu etilotest, că Mario Iorgulescu era în stare avansată de ebrietate. Sursa citată mai anunță și că el s-ar fi dat jos din mașină după accident, dar ulterior a început să se simtă foarte rău. La spital, s-a descoperit că are o hemoragie internă puternică și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Acum este la terapie intensivă, intubat, în comă indusă, vegheat de tatăl său.


UPDATE, ora 11.18: Antena 3 a publicat noi imagini de la locul accidentului în care a fost implicat fiul lui Mario Iorgulescu. Reamintim că un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața în urma acestei tragedii. Vezi VIDEO AICI.

Pe de altă parte, Mario Iorgulescu a avut un trecut controversat, fiind implicat într-un mare scandal în trecut. Mai multe detalii despre acest aspect puteți citi AICI.


UPDATE, ora 11.03: Au apărut primele imagini de la locul accidentului în care a fost implicat Mario Iorgulescu. Din pozele publicate de spynews.ro, se poate vedea cum bolidul de lux al fiului șefului a fost avariat sever.

Accidentul produs de fiul lui Gino Iorgulescu foto: spynews.ro
Noi imagini de la accidentul produs de fiul lui Gino Iorgulescu foto: spynews.ro

Update, ora 10,54: Mario Iorgulescu este în comă indusă, conform ultimelor informații furnizate de sursele FANATIK.


Update, ora 10.10: Conform informațiilor FANATIK, fiul lui Gino Iorgulescu se află în stare gravă la spitalul Elias, unde este operat. Tatăl său, Gino Iorgulescu, este în acest moment acolo. Sursele FANATIK spun că la momentul producerii acestui accident, Mario se afla într-o stare avansată de ebrietate.


Comunicatul Poliției cu privire la accidentul lui Mario Iorgulescu

“În jurul orei 03.00, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Șos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea auto, după manevre de resuscitare și rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, se arată într-un comuniat al Poliției Române, cu privire la acest incident rutier.

Mario Iorgulescu se afla in stare grava la spitalul Elias, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav

Stire initiala – Mario Iorgulescu, implicat într-un accident grav

Din primele informații, se pare că Aston Martin-ul a avut un impact extrem de dur cu alt automobil și s-a făcut acordeon. Medicii au avut o intervenție de urgență după acest accident. Conform spynews.ro, celălalt șofer ar fi murit. Momentan, nu se cunosc informații despre starea fiului șefului LPF. Totodată, se pare că Mario primise bolidul cadou, doar cu trei zile înainte de producerea acestui accident violent.

Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, are un trecut controversat. Acesta a fost reținut în septembrie 2016, alături de alți nouă bărbați, după ce ar fi sechestrat și torturat un bărbat pentru a-l convinge să își retragă plângerea.