News

Mario Iorgulescu se întorcea de la o partidă de poker înainte de accidentul în care a fost implicat

08.09.2019 | 13:49
Mario Iorgulescu venea de la poker înainte de accident

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a ajuns la spital în stare critică după ce a făcut accident foarte grav pe Șoseaua Chitilei. Mario a intrat cu mașina într-un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, care a murit pe loc. Fiul lui Gino Iorgulescu se afla la volanul noului său bolid, un automobil marca Aston Martin pe care l-a scăpat de sub control și cu care a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de celălalt automobil.

Mario Iorgulescu se întorcea de la o partidă de poker înainte de acccident

A existat imediat zvonul că Mario Iorgulescu ar fi fost beat când a comis accidentul, dar Poliția Rutieră a anunțat că au fost recoltate probele biologice și încă nu se știe de nivelul alcoolemiei din sânge. Un indiciu în acest sens îl reprezintă însă și ultima postare pe care a pus-o fiul președintelui LPF pe rețelele de socializare. Astfel, pe instagramul lui Marco Iorgulescu se poate vedea cum acesta juca poker cu prietenii apropiați, chiar înainte să se producă tragicul accident de azi noapte.

Înainte de postările cu jocul de poker, Mario Iorgulescu a publicat un story cu un mesaj motivațional: „Este ușor să găsești pe cineva cu care să te odihnești. E mai greu să găsești pe cineva alături de care să construiești”.

Mario Iorgulescu venea de la poker înainte de accident
Mario Iorgulescu venea de la poker înainte de accident *foto: instagram

Mario Iorgulescu se află internat în stare gravă la spital

Dacă cel pe care l-a acroșat a murit pe loc, Mario Iorgulescu a ajuns în stare critică la spitalul Elias din capitală, acolo unde a fost intubat și stabilizat: „A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”, a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.