Sport

Mario Jardel, prădat de hoţi! I-au furat ”Ghetele de Aur”: ”Ajutaţi-mă să le găsesc”

Fostul atacant al naționalei Braziliei, Mario Jardel, a fost jefuit. Hoții i-au furat ”Ghetele de aur”.
03.06.2021 | 16:02
Mario Jardel pradat de hoti Iau furat Ghetele de Aur Ajutatima sa le gasesc
ADVERTISEMENT

O persoană mascată a pătruns în toiul nopții în locuința fostului fotbalist al lui Porto, Galatasaray, sau Sporting Lisabona și a plecat cu prețioasele trofee.

Autoritățile au demarat o anchetă, dar va fi destul de greu ca hoțul să fie identificat, acesta neputând fi recunoscut din cauza măștii care îi acoperea fața.

ADVERTISEMENT

Jardel a făcut un apel public ca să-și recupereze trofeele

Mario Jardel le-a povestit jurnaliștilor din Brazilia că jaful s-a petrecut în timpul nopții când fostul fotbalist și familia lui dormeau.

Deși proprietatea este înconjurată de ziduri înalte, persoana care a comis furtul a trecut fără prea mari dificultăți de acestea, a pătruns fără zgomot în casa fostului internațional.

ADVERTISEMENT

”N-am auzit nimic. Totul a durat foarte puţin, un minut şi ceva. Trofeele sunt nepreţuite. Vreau să mulţumesc serviciilor de securitate, poliţiei militare şi tuturor celor care mă ajută”, a spus Jardel, pentru presa din țara sa.

Ulterior, fostul atacant a postat un mesaj pe Instagram în care face un apel către cei ce îl pot ajuta să-și recupereze trofeele de care a fost prădat.

ADVERTISEMENT

”Ghetele mele de aur au fost furate! Două de aur, una de argint și una de bronz… Ajutați-mă să le găsesc. Sunt povestea mea și au valoare sentimentală”, a scris brazilianul.

Impresionanta carieră a lui Jardel

Mario Jardel a fost unul dintre cei mai prolifici și cei mai iubiți atacanți care au evoluat în campionatele Portugaliei și Turciei. În 1996 ajungea în Europa, la FC Porto, în tricoul cărora a de trei ori titlul de campion, de două ori Cupa și de trei ori Supercupa.

ADVERTISEMENT

Tot în perioada petrecută la FC Porto a cucerit și distincție personală importantă, ”Gheata de aur” în 1999.

Brazilianul avea să evolueze între 2001 și 2003 la Sporting Lisabona unde a câștigat un nou titlu de campion și Cupa, în 2002, când a fost distins pentru a doua oară cu ”Gheata de aur”, trofeu ce răsplătește cel mai bun marcator dintr-un sezon în campionatele Europei.

Jardel a fost coleg cu Gică Hagi și Gică Popescu la Galatasaray și a marcat o dublă în finala Supercupei Europei în fața lui Real Madrid.

389 de goluri, a marcat Mario Jardel în carieră, în 338 de meciuri oficiale.

ADVERTISEMENT