Life

Mario Mutu, implicat într-un scandal la un spital din Capitală? Poliția a ajuns la fața locului

Mario Mutu ar fi implicat într-un scandal la un spital din Capitală. La fața locului ar fi ajuns și un echipaj de poliție.
27.10.2022 | 10:30
Mario Mutu implicat intrun scandal la un spital din Capitala Politia a ajuns la fata locului
Mario Mutu, implicat într-un scandal la un spital din București. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu, ar fi făcut un scandal uriaș la spital, acolo unde ar fi ajuns în această dimineață. Poliția a ajuns la fața locului.

Mario Mutu ar fi implicat într-un scandal la un spital din Capitală

În jurul orei 5 dimineața, tânărul ar fi ajuns la camera de gardă a Spitalului Sfântul Ioan din Capitală, alături de iubita sa.

ADVERTISEMENT

Mario Mutu ar fi acuzat dureri dentare și ar fi insistat să fie primit la secția de stomatologie. Fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu a fost nevoit să mai aștepte, deoarece înaintea sa la coadă mai erau persoane cu probleme mult mai grave decât ale lui.

Tânărul de 20 de ani a fost nevoit să aștepte la rând, după care urma să fie preluat și dus la triaj. Însă în timp ce aștepta, durerile lui Mario Mutu ar fi început să fie din ce în ce mai mari.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi început să facă un scandal la spital, să-i înjure pe cei din jur și să spună că “stă cu toți proștii la coadă”, potrivit spynews.ro. În această situație, la fața locului a ajuns și un echipaj de poliție.

Secția de stomatologie a Spitalului Sfântul Ioan nu era disponibilă, iar Mario Mutu ar fi fost luat cu ambulanța pentru durerile de dinte, însoțit și de o mașină de poliție.

ADVERTISEMENT

Ulterior, tânărul a fost dus la Spitalul de Stomatologie de pe Calea Plevnei, unde ar fi continuat scandalul.

Mario Mutu a confirmat, pentru sursa citat mai sus, că a ajuns, într-adevăr, la spital din cauza durerilor dentare. Acesta se afla în continuare alături de partenera lui.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânărul a precizat că acolo se afla și un echipaj al poliției. Fiul lui Adrian Mutu a evitat să vorbească despre presupusul scandal.

Mario Mutu, declarații despre părinții lui

Alexandra Dinu a câștigat procesul cu fostul ei soț, Adrian Mutu. Cei doi au ajuns la tribunal din cauza pensiei alimentare pe care fostul jucător de fotbal nu i-ar fi plătit-o fiului său.

Sportivul i-a restituit fostei jurate de la Românii au talent suma de 123.254,15 euro și 419,78 lei, pentru pensia alimentară restantă. În toți acești ani, actrița s-a ocupat de costurile de îngrijire ale fiului pe care îl au împreună.

Deși este fiul unor persoane atât de cunoscute, Mario Mutu a declarat, pentru FANATIK, că niciodată nu s-a simțit celebru. Tânărul își iubește părinții, dar nu se folosește de renumele lor pentru a obține ceea ce vrea. Acesta nu vrea să-i “murdărească” imaginea tatălui său.

“Am tot repectul, și toată mândria, și toată iubirea față de ei, maxim, pe viață. Mă mândresc cu chestia asta, dar nu în sensul arogant.

Nu mă duc într-un club și zic că intru pentru că sunt băiatul lui Mutu. Chiar dacă, până la urmă, a făcut ceva cu cariera lui, ceva mare mai ales în țara asta, dar și în afară.

Și trebuie să îi mențin imaginea. Nu pot să îi murdăresc eu imaginea.”, a declarat Mario Mutu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT