Sport

Mario Nicolae s-a lansat în afaceri după despărțirea de Dinamo! Ce firmă și-a deschis fostul oficial din „Ștefan cel Mare”. Exclusiv

Mario Nicolae, fostul manager sportiv de la Dinamo, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre firma pe care și-a deschis-o după despărțirea de formația din „Ștefan cel Mare”.
09.10.2021 | 09:18
Mario Nicolae sa lansat in afaceri dupa despartirea de Dinamo Ce firma sia deschis fostul oficial din Stefan cel Mare Exclusiv
Mario Nicolae s-a lansat în afaceri după despărțirea de Dinamo! Ce firmă și-a deschis fostul oficial din „Ștefan cel Mare”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mario Nicolae (36 de ani) a fost timp de șase luni managerul sportiv al lui Dinamo, în perioada ianuarie – iunie 2021. În locul acestuia a fost adus Iuliu Mureșan, care ocupă funcția de administrator special.

Mario Nicolae s-a lansat în afaceri după despărțirea de Dinamo

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” și-a deschis o firmă de management sportiv, pe care a numit-o „Sniper Scout Sports”. Mario Nicolae susține că firma sa va oferi o multitudine de servicii, de la consultanță și pănă la scouting de jucători.

ADVERTISEMENT

În același timp, Mario Nicolae mărturisește că își dorește să lucreze din nou în conducerea unui club de fotbal.

„Nu este vorba de ceva așa pompos si oficial. Este de multă vreme această idee. Pur și simplu a fost deschisă o firmă care pe viitor se va ocupa de consultanță, management sportiv, intermediere, organizare evenimente sportive inclusiv recrutare și scouting de jucători. Asta dacă o să fie cazul. Pentru că nu este target-ul meu să activez în această zonă neapărat.

ADVERTISEMENT

Dorința mea este să lucrez, ca și până acum, ca director sportiv în cluburi de fotbal. Dar am fost solicitat să recomand jucători si să ajut cu diverse idei anumite cluburi din afara României și am zis că este necesar un astfel de pas”, a declarat Mario Nicolae, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În imagine, logo-ul Sniper Scout Sports

Mario Nicolae: „Îmi doresc colaborări cu echipe din campionatele puternice!”

Mario Nicolae spune că se află în discuții cu anumite echipe pentru a ocupa postul de director sportiv. Totodată, acesta susține că își dorește să activeze la o echipă din străinătate.

ADVERTISEMENT

„Sunt ceva discuții, dar nu știu cât de mult îmi doresc să revin undeva în România. Nu se știe niciodată. Îmi doresc colaborări cu echipe din campionatele puternice, chiar dacă nu pe funcția de director sportiv. Vom vedea…”, a mai spus Mario Nicolae.

Mario Nicolae: „E important ca toți cei care iubesc Dinamo să fie uniți!”

Cât despre situația lui Dinamo, Mario Nicolae spune că este nevoie de timp și stabilitate pentru ca lucrurile să funcționeze, având în vedere că formația bucureșteană se află în insolvență.

ADVERTISEMENT

„Este nevoie de timp și stabilitate ca lucrurile să înceapă să funcționeze. E important ca toți cei care iubesc Dinamo să fie uniți și să existe înțelegere.

Nu este deloc ușor de lucrat în insolvență sau când ai probleme financiare foarte mari, dar cumva ai o altă siguranță acum că obligațiile financiare se vor respecta”, a adăugat Mario Nicolae.

În prezent, Dinamo se află pe locul 15 din Liga 1, cu șapte puncte obținute după 11 meciuri jucate.

ADVERTISEMENT