Mario Rondon, dezvăluire după CFR Cluj – Rennes 1-0: ”În această dimineață am exersat fazele fixe”

Traian Terzian   
în Europa League
07/11/2019, 22:15
Mario Rondon, dezvăluire după CFR Cluj – Rennes 1-0: ”În această dimineață am exersat fazele fixe”
Mario Rondon a făcut o dezvăluire uluitoare după meciul CFR Cluj - Rennes 1-0

Atacantul Mario Rondon a făcut o dezvăluire uluitoare după meciul CFR Cluj – Rennes 1-0, din etapa a patra a Grupei E din Europa League. După acest succes, ardelenii sunt la un pas de o calificare senzațională în 16-imile de finală ale competiției.

Mario Rondon, dezvăluire după CFR Cluj – Rennes 1-0: ”E important pentru noi și pentru fotbalul românesc să ne calificăm”

”Nu sunt eu eroul partidei, e meritul tuturor pentru această victorie pentru că și în această dimineață am exersat fazele fixe. Sunt mulțumit că echipa a câștigat. Am simțit motivația când am intrat pe teren. Am încercat să-mi ajut echipa să câștige. E important pentru noi și pentru fotbalul românesc să ne calificăm. Mai avem două partide și vom lupta să terminăm pe primul loc”, a dezvăluit Mario Rondon după CFR Cluj – Rennes 1-0.

Mario Rondon a fost eroul celor de la CFR Cluj în meciul cu Rennes, reușind să înscrie unicul gol al întâlnirii. Pe de altă parte, venezueleanul a primit direct cartonașul roșu la trei minute după ce a înscris pentru un fault dur cu talpa.

Se joacă Lazio – CFR Cluj fără spectatori?

Pentru CFR Cluj urmează meciul din deplasare cu Lazio Roma, în etapa a cincea din Grupe E a Europa League. Partida de pe Stadio Olimpico s-ar putea disputa fără spectatori, după ce fanii italieni au recidivat și au făcut saluturi fasciste la partida cu Celtic Glasgow.

Închide ×