Sport

Mario Rondon şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj! Fanatik a anunţat despărţirea acum două zile. Update exclusiv

Mario Rondon şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, după ce fusese exclus din lot de Marius Şumudică.
04.07.2021 | 16:00
Mario Rondon sia reziliat contractul cu CFR Cluj Fanatik a anuntat despartirea acum doua zile Update exclusiv
ADVERTISEMENT
04-07-2021
13:05

Mario Rondon şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate pe 2 iulie, Mario Rondon a fost exclus din lot de Marius Şumudică şi şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj. Oficialii campioanei României au făcut anunţul pe pagina oficială de Facebook.

“Mulțumim, Mario Rondón! Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Mario Rondón au ajuns la o înțelegere privind rezilierea de comun acord a contractului.

Sosit în Gruia în vara anului 2019, atacantul venezuelan a cucerit în această perioadă două titluri de campion (2019-20, 2020-21), respectiv o Supercupă a României (2020). Îi mulțumim pe această cale pentru efortul depus în culorile clubului nostru! Multă baftă, Mario, buena suerte!”, a fost anunţul postat de CFR Cluj.

CFR Cluj se află cu pregătirea pe ultima sută de metri, mai ales că formaţia din Gruia începe marţi sezonul cu meciul împotriva lui Borac Banja Luka. Până la partida din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, liniştea din timpul antrenamentelor a fost spartă de Mario Rondon.

FANATIK a aflat că Mario Rondon a fost nemulţumit în mai multe momente ale antrenamentelor şi a comentat în faţa lui Marius Şumudică. Gesturile nu au rămas netaxate, iar Marius Şumudică a decis să-l excludă din lot pe atacantul de 35 de ani.

ADVERTISEMENT

Mario Rondon, exclus din lot de Marius Şumudică. Sâmbătă ar putea să plece de la CFR Cluj

Situaţia nu va rămâne fără urmări, mai ales că Marius Şumudică este un adept al disciplinei stricte la echipele antrenate în trecut. Din informaţiile FANATIK, oficialii lui CFR Cluj se vor întâlni sâmbătă cu Mario Rondon pentru ca acesta să semneze rezilierea contractului.

Mario Rondon a fost transferat de CFR Cluj de la Gaz Metan Mediaş în vara lui 2019 şi mai avea contract cu formaţia din Gruia până în iunie 2022.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2020-2021, Mario Rondon a jucat 41 de meciuri pentru CFR Cluj, a marcat 9 goluri şi a oferit 3 pase decisive. Pe lângă titlul de campion al Ligii 1, atacantul a mai cucerit Supercupa României alături de clujeni, după o finală cu FCSB.

Nu e primul episod de indisciplină pentru Mario Rondon

FANATIK a aflat că Mario Rondon a mai creat probleme la CFR Cluj, chiar în play-off-ul din sezonul trecut. La meciul cu FCSB de la Giurgiu, scor 1-1, din turul play-off-ului, atacantul a început derby-ul pe bancă, însă nu a vrut să intre pe teren.

ADVERTISEMENT

Mario Rondo era nemulţumit atunci de faptul că încă nu-i fusese prelungit contractul care era scadent în vara acestui an. La finalul sezonului, după ce clujenii au cucerit titlul, atacantul de 35 de ani a semnat noul acord care se întinde până în iunie 2022.

CFR Cluj se pregăteşte pentru primul obiectiv al sezonului: grupele în cupele europene

CFR Cluj este prima echipă din România care va intra în focul meciurilor din cupele europene. Campioana României va juca din turul 1 preliminar al UEFA Champions League şi se va duela cu Borac Banja Luka. Clujenii au fost capi de serie la tragerile la sorţi pentru primele două tururi, astfel că au parte de adversari lejeri.

ADVERTISEMENT

Dacă va trece de Borac Banja Luka, CFR Cluj o va întâlni în turul 2 preliminar pe câştigătoarea dublei dintre Fola Esch şi Lincoln Red Imps. Campioana României şi-ar asigura prezenţa într-o grupă europeană în cazul unei calificări în turul 3 al Ligii Campionilor.

O calificare în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor este echivalentă cu asigurarea unui loc în grupele UEFA Europa Conference League. Însă, până să ajungă în cea de-a treia competiţie continentală, clujenii ar urma să joace în play-off-ul Europa League, în cazul unei eliminări din Champions League.

Pe lângă calificarea în grupele unei cupe europene, CFR Cluj îşi doreşte să mai câştige o Supercupă a României. Pe 10 iunie, pe Arena Naţională, formaţia din Gruia şi U Craiova se vor duela pentru primul trofeu al sezonului 2021-2022.

ADVERTISEMENT