Fotbal intern

Gaz Metan l-a găsit pe înlocuitorul lui Carlos Fortes! Ce atacant ajunge sub comanda lui Edi Iordănescu

15.01.2019 | 14:33
Gaz Metan la gasit pe inlocuitorul lui Carlos Fortes Ce atacant ajunge sub comanda lui Edi Iordanescu
ADVERTISEMENT

Mario Rondon va ajunge sub comanda lui Edi Iordănescu la Gaz Metan Mediaş, iar atacantul în vârstă de 32 de ani este văzut drept înlocuitorul lui Carlos Fortes, chiar dacă transferul lusitanului la FCSB nu a fost oficializat până în acest moment.

Gigi Becali a anunţat că a ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaş pentru împrumutul lui Carlos Fortes până în vară, cu opţiune de cumpărare dacă atacantul portughez va da randament la FCSB, dar impresarul Pedro Tarrao îl contrazice pe latifundiarul din Pipera şi susţine că nu a fost contactat oficialii vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Mario Rondon revine la Gaz Metan Mediaş

Deşi transferul lui Carlos Fortes la FCSB este sub semnul întrebării, oficialii de la Gaz Metan Mediaş s-au orientat rapid către atacantul care ar putea să îl înlocuiască pe lusitan. Astfel, Mario Rondon urmează să ajungă sub comanda lui Edi Iordănescu în stagiul de pregătire pe care medieşenii îl au în Antalya, Turcia, anunţă telekomsport.

Mario Rondon a jucat pentru Gaz Metan Mediaş în perioada ianuarie 2018 – iunie 2018, iar apoi şi-a încercat norocul la SJZ Ever Bright, echipă care evoluează în Liga a 2-a din China. Atacantul în vârstă de 32 de ani a rămas liber de contract şi revine acum în Liga 1 Betano. Mario Rondon a jucat în 21 de meciuri pentru Gaz Metan Mediaş, a dat 10 goluri şi a oferit 3 pase decisive.

ADVERTISEMENT
Mario Rondon în meciul Gaz Metan Mediaş – Concordia Chiajna

Pe parcursul carierei, Mario Rondon a jucat pentru SC Beira Mar, Gaz Metan Mediaş, Shijiazhuang Ever Bright, FC Pacos de Ferreira şi CD Nacional. Atacantul a debutat pentru echipa naţională a Venezuelei pe 25 martie 2010 şi are 15 selecţii şi trei goluri.

  • 400.000 de euro este cota de transfer a lui Mario Rondon, conform transfermarkt.com
  • 21 de meciuri, 10 goluri şi trei pase decisive are Mario Rondon pentru Gaz Metan Mediaş
  • 15 selecţii şi trei goluri are Rondon pentru selecţionata Venezuelei
ADVERTISEMENT