Cele mai citite

Marion Bartoli a decis să-şi amâne revenirea în circuit: “Nu voi mai juca”

Marion Bartoli a jucat un singur meci de la revenirea în circuitul profesionist de tenis, dar franţuzoaica susţine că nu este încă pregătită.
25.03.2018 | 11:13
Marion Bartoli a decis să-şi amâne revenirea în circuit:
Marion Bartoli spune adio tenisului

Revenită în circuitul de tenis profesionist după o pauză de aproape cinci ani, Marion Bartoli a hotărât să se retragă din nou temporar, până în luna iunie, atunci când spear să fie pregătită din toate punctele de vedere să concureze la un nivel bun. Jucătoarea din Franţa s-a întors pe terenul de tenis luna aceasta, la Tie Break Tens, unde a fost învinsă de Serena Williams, dar lucrurile nu au decurs prea bine pentru ea, Bartoli având dificultăţi mari cu deplasarea în teren.

Din acest motiv, Bartoli a hotărât să facă o nouă pauză pentru a fi sigură că este capabilă să mai joace tenis la un nivel ridicat. “Nu voi mai juca niciun meci până când nu o să consider că sunt la 100% din punct de vedere fizic. Am fost departe timp de cinci ani şi este foarte dificil să joci tenis la 40-50%”, a spus Bartoli.

Marion Bartoli îşi amână revenirea

Bartoli a slăbit în trecut 44 de kilograme în perioada în care n-a jucat tenis, dar acum s-a îngrăşat din nou şi are probleme fizice. Ea susţine că trebuie să lucreze cel mai mult la deplasarea în teren şi la serviciu. Marion Bartoli a câştigat Wimbledon în 2013, o mare surpriză la acea vreme. La scurt timp, ea s-a retras din activitate după un meci cu Simona Halep.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri