Marion Bartoli spune adio tenisului. “Nu pot reveni la un nivel înalt”

Claudiu Surmei   
în Tenis
13/06/2018, 17:05
Marion Bartoli spune adio tenisului. “Nu pot reveni la un nivel înalt” GALERIE FOTO
Marion Bartoli spune adio tenisului

Campioana din 2013 de la Wimbledon a anunțat la începutul acestui an că va reveni în tenis, însă planurile i-au fost date peste cap de o accidentare la umăr care încă îi face probleme.

Sportiva a făcut anunțul pe Twitter, menționând că nu poate juca din nou la nivel înalt din cauza durerilor de umăr. “Din nefericire, trebuie să pun capăt încercării de a reveni în circuitul WTA. Am din nou dureri la umărul drept din cauza antrenamentelor. Din această cauză nu pot reveni la un nivel înalt. Rămâne să văd ce voi face în continuare pe plan profesional”, este mesajul fostei campioane din 2013 de la Wimbledon.

Anunțul lui Marion Bartoli a fost preluat și de WTA Insider și publicat pe rețelele de socializare. “Planurile de revenire ale lui Marion Bartoli au fost date peste cap. Spune că antrenamentele tot mai solicitante au dus la reapariția durerilor la umărul drept.”

Marion Bartoli spune adio tenisului la 33 de ani

Franțuzoaica s-a retras din tenis în 2013, la doar 6 săptămâni după ce a câștigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon din cauza unei accidentări la umăr. A încercat să revină în circuitul de tenis profesionist după o pauză de aproape cinci ani, dar s-a retras din nou. Marion Bartoli a câștigat 8 turnee WTA în întreaga carieriă. Cel mai sus în clasamentul WTA a fost la începutul anului 2012, când a ajuns până pe poziția a 7-a.

Închide ×