News

Marion Cotillard, actrița din filmul Contagion, infectată cu coronavirus. Care este starea vedetei

28.05.2020 | 18:34
Marion Cotillard actrita din filmul Contagion infectata cu coronavirus Care este starea vedetei
ADVERTISEMENT

Marion Cotillard, una dintre cele mai apreciate actrițe franceze, protagonista filmului „Contagion”, a fost diagnosticată recent cu noul tip de coronavirus. Anunțul a fost făcut de soțul ei, regizorul Guillaume Canet, care a fost la rândul său infectat cu acest virus.

Actorii Marion Cotillard și Guillaume Canet, diagnosticați cu COVID-19

Pandemia de coronavirus nu ține cont de nicio regulă, doi actori foarte cunoscuți din Franța fiind diagnosticați recent cu noul tip de coronavirus. Ironia este cu atât mai mare, cu cât Marion Cotillard și soțul ei, Guillaume Canet, au mai trecut prin pandemie, dar pe marile ecrane.

ADVERTISEMENT

Actrița laureată a premiului Oscar pentru rolul din filmul „La vie en rose / La Môme” și regizorul au fost diagnosticați cu „o formă destul de ușoară” a bolii, anunțul fiind făcut în mediul online, pe contul de Instagram, chiar de Guillaume Canet.

Care este povestea din filmul american „Contagion”, apărut în 2011

Filmul „Contagion”, în regia lui Steven Soderbergh, urmărește ce se întâmplă atunci când un virus ucigaș din China ajunge să se răspândească la nivel global. Epidemiologul, jucat de actrița Marion Cotillard, încearcă să găsească un vaccin care să pună capăt haosului în masă produs de acest virus.

ADVERTISEMENT

Producția americană a apărut în cinematografe în anul 2011, însă în ultimele luni a ajuns în topul celor mai vizionate filme, mai ales că pare desprins din realitate.

Un alt actor din „Contagion”, afectat de coronavirus

Marion Cotillard și Guillaume Canet nu sunt singurii actori din „Contagion” care au fost afectați de coronavirus, Matt Damon având probleme la rândul său din cauza acestui virus apărut în China.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fiica cea mare a celebrului actor american a fost diagnosticată cu noul tip de coronavirus, aceasta vindecându-se în cele din urmă.

Alexia, în vârstă de 21, și colegele sale de cameră de la facultate au fost infectate cu COVID-19, dar s-au recuperat într-un timp relativ scurt.

ADVERTISEMENT

În filmul „Contagion” personajul interpretat de Matt Damon, soția, dar și copilul cuplului mor din cauza virusului periculos care nu poate fi ținut sub control.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT