Carousel hot news

După dictare. Din puşcărie, Gigi i-a făcut echipa lui Gâlcă

Steaua a pierdut al doilea meci disputat în grupa J a Europa League, 1-3 cu Dinamo Kiev, însă se menţine pe locul secund graţie golaverajului. Prestaţia roş-albaştrilor a fost dezamăgitoare,...
04.10.2014 | 00:08
După dictare. Din puşcărie, Gigi i-a făcut echipa lui Gâlcă

Steaua a pierdut al doilea meci disputat în grupa J a Europa League, 1-3 cu Dinamo Kiev, însă se menţine pe locul secund graţie golaverajului. Prestaţia roş-albaştrilor a fost dezamăgitoare, iar scorul putea fi mult mai dur dacă Arlauskis nu ar fi avut, din nou, o evoluţie senzaţională. În primul “11” al Stelei a apărut Iancu în locul lui Rusescu, rocadă care a avut darul să surprindă pe toată lumea. Din păcate, fostul atacant al Viitorului a avut o prestaţie slabă, ratând incredibil, în chiar ultimul minut al primei reprize. De altfel, Iancu a şi fost schimbat de Gâlcă în minutul 57 cu Stanciu.

L-a sacrificat pe Rusescu

Introducerea din primul minut a lui Iancu nu a fost, însă, decizia lui Gâlcă. Tehnicianul nu ar fi început niciodată titular cu internaţionalul de “tineret”, fiind nemulţumit de viaţa extrasportivă a jucătorului. Gigi Becali a fost cel care a dat ordin lui Gâlcă să înceapă partida cu Iancu. Antrenorul s-a conformat total dorinţei patronului închis la Poarta Albă şi l-a aruncat pe Iancu în luptă, în spatele lui Keşeru. De altfel, latinfundiarul a avut un cuvînt greu de spus şi în introducerea lui Tănase, ca titular, chiar dacă mijlocaşul venea după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon timp de cinci săptămîni. “Dansează după cum îi cîntă patronul, însă trebuie să se mai lupte şi el pentru dreptul de a-şi profesa meseria”, a fost reacţia lui Ienei.

“Pierdem cu Dinamo chiar dacă joacă sau nu Iancu”

Conform surselor FANATIK.RO, Gâlcă nu a comentat decizia patronului de a se băga peste el la echipă. “Vrea ca Iancu să fie titular! A jucat foarte bine cu Berceni, îmi doresc să văd ce poate şi într-o partidă din cupele europene. Oricum, meciul cu Dinamo îl putem pierde chiar dacă joacă sau nu Iancu. Plecăm cu şansa a doua, indiferent pe cine vom băga pe teren. Vrea să joace în lotul lui Rusescu”, le-a transmis Becali angajaţilor săi înainte de partide de pe Stadionul Olimpic din Kiev.

L-a scos pe Stanciu de pe teren

Iancu nu s-a ridicat la pretenţiile lui Becali, astfel că tehnicianul l-a schimbat după aproape o oră de joc cu Stanciu. Fostul vasluian a avut, însă, o prestaţie sub orice critică şi a fost, la rîndul lui, înlocuit după doar 24 de minute de joc! Conform surselor FANATIK.RO, decizia ar fi luat-o tot Gigi Becali, care a fost în pragul unei crize de nervi din cauza evoluţiei lui Stanciu. Gâlcă s-a conformat din nou dorinţei patronului şi l-a schimbat pe mijlocaş cu Rusescu fără prea multe comentarii.

10.000 de euro este salariul lunar al lui Gâlcă la Steaua

1.000 de euro pe lună cîştiga Gâlcă la naţionala României U17

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri