Life

Marisa Paloma a născut. Câștigătoarea de la Bravo, ai stil!, prima fotografie cu fetița

Maria Paloma a născut pentru prima dată, în urmă cu puțin timp. Câștigătoarea sezonului doi Bravo, ai stil! a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.
04.12.2021 | 19:02
Marisa Paloma a născut
ADVERTISEMENT

Marisa Paloma a născut cu puțin timp în urmă. Câștigătoarea de la Bravo, ai stil! a devenit mămică pentru prima dată și trăiește cele mai frumoase momente din viața ei.

Tânăra a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și a publicat primele imagini de pe patul de spital. Vedeta le-a dat internauților vestea cea mare pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D se află internată la o clinică privată.

Marisa Paloma a născut. Ce a postat fosta câștigătoare de la Bravo, ai stil

La puțin timp după ce a născut, Marisa Paloma a publicat primele imagini de la spital pe rețelele sociale. Bruneta este în culmea fericirii acum că ea și partenerul ei, Liviu Stanciu, au devenit părinți pentru prima dată.

În urmă cu câteva ore, tânăra și-a anunțat fanii că urmează să nască, fiind deja internată la spital. La scurt timp după această postare, Marisa Paloma a adăugat prima imagine cu fetița ei. „

ADVERTISEMENT

„Bine ai venit, fetița mea”, a scris Marisa Paloma pe Instastory, alături de o fotografie cu fiica ei. A ales și o melodie de dragoste pentru a marca acest moment special.

„Astăzi învingem și frica de necunoscut…”,  a scris vedeta în dreptul fotografiei din maternitate, înainte de naștere.

ADVERTISEMENT

Înainte să nască, urmăritorii au fost alături de vedetă și i-au transmis numeroase gânduri bune.

„Succes! Naștere ușoară să ai”, „O să fie bine!”, „Succes!”, „Naștere ușoară”, „Doamne ajută!!! Totul va fi bine! Să ai o naștere super ușoară și să fiți sănătoase amândouă”, au fost doar câteva dintre sutele de comentarii primite de Marisa Paloma.

ADVERTISEMENT

Marisa Paloma, momente de panică înainte să nască. Prin ce a trecut acum câteva zile

Marisa Paloma a trecut prin momente de panică zilele trecute. Câștigătoarea de la Bravo, ai stil! știa că se apropie marele moment, însă s-a speriat foarte tare atunci când contracțiile au început dimineața.

Bruneta s-a speriat cumplit și a crezut că va aduce pe lume acasă primul ei copil, așa că a chemat ambulanța. Din fericire, a fost doar o alarmă falsă la acel moment.

„Am avut cele mai puternice contracții de până acum. nici să plâng n-am putut, că abia mai puteam să respir.

Jos pălăria în fața tuturor mamelor care au trecut prin contracții și mai puternice. Pur și simplu am zis că nasc acasă. Astăzi am decis să nu mă ridic din pat”, i-a anunțat Marisa Paloma pe internauți.

De câțiva ani, Marisa Paloma trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Liviu Stanciu. Cei doi s-au logodit în urmă cu câteva luni și s-au cunoscut atunci când tânăra încă era concurentă la reality show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT