Life

Marisa Paloma a trecut prin clipe grele după ce a rămas însărcinată. Ce i s-a întâmplat câștigătoarei de la Bravo, ai stil

Marisa Paloma este însărcinată cu primul ei copil. Frumoasa brunetă este în culmea fericirii acum, primele săptămâni de sarcină dându-i mari dureri de cap.
01.09.2021 | 10:04
Marisa Paloma a trecut prin clipe grele dupa ce a ramas insarcinata Ce i sa intamplat castigatoarei de la Bravo ai stil
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea de la „Bravo, ai stil!” a trecut prin clipe grele după ce a aflat că va deveni mamă pentru prima oară. Vedeta a povestit tot ce i s-a întâmplat în cadrul unei emisiuni TV.

Marisa Paloma a mărturisit în show-ul moderat de Cătălin Măruță că în primele trei luni de sarcină a avut grețuri cumplite și nu s-a putut bucura de vacanța din Dubai alături de iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Marisa Paloma, declarații despre perioada sarcinii. Prin ce a trecut câștigătoarea de la Bravo, ai stil

Femeia de afaceri a trecut cu bine peste perioada neplăcută și nu mai are mult până când își va ține în brațe bebelușul al cărui sex nu l-a dezvăluit până în momentul de față.

Tânăra va face public sexul copilului pe data de 7 septembrie, precizând că partenerul ei de viață s-a bucurat enorm când a aflat că va fi tată.

ADVERTISEMENT

„Noi ne dorim și băiat și fată și măcar doi copii. Party-ul de dezvăluire a sexului va fi pe 7 septembrie. (…) Acum nu am emoții, mai ales că este o perioadă bună. În primele 3 luni a fost groaznic.

Am vomitat în fiecare zi. A fost o perioadă foarte tristă. Am plecat în Dubai în vacanță și a fost cea mai urâtă vacanță din viața noastră. Vomitam încontinuu. 

ADVERTISEMENT

A fost foarte simplu pentru că la fix șase zile mi-am făcut un test de sarcină și mi-au apărut două linii. Era mult prea devreme să faci test, dar eu i-am zis că au apărut două liniuțe transparente.

I-am zis să nu ne bucurăm, dar cumva am știut că așa era să fie”, a mărturisit Marisa Paloma în show-ul „La Măruță”, de la Pro TV, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Marisa Paloma își dorește fetiță. Cum se va numi copilul

Marisa Paloma s-a gândit deja la numele copilului, deși urmează să nască abia în luna decembrie. Câștigătoarea emisiunii de modă de la Kanal D are o listă, doar că numai de fete.

Bruneta își dorește foarte mult să devină mamă de fată, de aceea nu se gândește prea mult la varianta numelui de băieți.

Marisa Paloma este în continuare activă în mediul online, multe dintre postările sale având legătură cu fericirea pe care o simte de când a aflat că va aduce pe lume un copil.

ADVERTISEMENT