Life

Marisa Paloma de la Bravo, ai stil a făcut anunțul despre copii: „Îmi doresc un băiat și o fată”

Marisa Paloma Brânzaru, câștigătoarea celui de-al doilea sezon Bravo, ai stil se gândește serios să devină mămică. Vedeta a spus că vrea doi copii.
30.05.2021 | 17:25
Marisa Paloma de la Bravo ai stil a facut anuntul despre copii Imi doresc un baiat si o fata
Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2 Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Marisa Paloma de la Bravo, ai stil sezonul 2 are în plan să devină mamă în următorii doi ani. Frumoasa brunetă care a câștigat a doua ediție a concursului de modă de la Kanal D a răspuns câtorva întrebări adresate de fani pe Instastory, unde a spus că își dorește nespus de mult o fată și un băiat.

Vedeta este împreună de ceva vreme cu Liviu Stanciu, bărbatul care i-a fost aproape în alegerile pe care le-a făcut în carieră, omul alături de care se simte împlinită.

ADVERTISEMENT

Olteanca a fost extrem de ocupată de când a devenit celebră datorită show-ului de la Kanal D, însă speră ca în următorii doi ani să aibă timp de copii.

Marisa Paloma de la Bravo, ai stil se gândește la copii

„N-am avut timp și de copii, din păcate. Îmi doresc un băiat și o fată (cel puțin). Și avem în plan asta, în maxim 2 ani”, este anunțul surprinzător făcut de Marisa Paloma pe Instagram.

ADVERTISEMENT

După participarea la Bravo, ai stil 2 și la Bravo, ai stil All Stars, Marisa și-a urmat studiile și a devenit fashion designer cu acte în regulă. Pe lângă haine, vedeta are și un beauty studio de care este extrem de mândră.

De altfel, pe contul ei de Instagram îi ține la curent pe urmăritori în permanență în legătură cu activitățile sale. În măsura în care poate și știe, aceasta le oferă și sfaturi legate de haine și frumusețe.

ADVERTISEMENT
marisa paloma
Marisa Paloma, alături de iubitul ei, Liviu Stanciu. Foto: Instagram

Regulile de care ține cont în afacerea ei

Vedeta a vorbit și despre cum își gestionează salonul. În ultima perioadă a învățat o serie de lucruri despre cum trebuie să fie relația dintre angajator și angajat și știe cum să îi răsplătească pe cei care își dau silința.

„Am învățat să nu mai ofer nimic în plus la salariu fără justificare. Doar prime pentru că ai făcut X lucru ca să înțeleagă valoarea banilor.

ADVERTISEMENT

Să știe care a fost motivul pentru care au primit un ban în plus și să știe că orice ajutor sau implicare în plus este răsplătit/ă. 

Fișa postului să fie respectată în totalitate. Să li se facă instructajul despre cum trebuie să se comporte în salon”, sunt lucrurile pe care le-a dezvăluit Marisa despre cum manageriază salonul ei.

Marisa Paloma a câștigat cel de-al doilea sezon Bravo, ai stil în fața Adelei Tecuceanu. La All Stars, concurenta a ajuns în marea finală, situându-se pe locul al treilea.

 

 

ADVERTISEMENT