Life

Marisa Paloma de la Bravo, ai stil, declarații în văzul tuturor pentru iubitul ei. Cine este Liviu Stanciu, partenerul vedetei

Marisa Paloma de la Bravo, ai stil și-a surprins partenerul de viață cu niște declarații extrem de romantice, scrise în văzul tuturor.
21.10.2021 | 15:13
Marisa Paloma de la Bravo ai stil declaratii in vazul tuturor pentru iubitul ei Cine este Liviu Stanciu partenerul vedetei
Marisa Paloma de la Bravo, ai stil, fericită alături de logodnicul ei, Liviu Stanciu, viitorul tată al copilului acesteia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Marisa Paloma, câștigătoarea Bravo, ai stil sezonul 2, trăiește o poveste de dragoste alături de Liviu Stanciu, cel cu care va avea primul ei copil.

Frumoasa olteancă a vrut să îi ureze „La mulți ani” sufletului ei pereche într-un mod original. Bruneta a postat un șir lung de texte, ca o declarație de dragoste cu ocazia zilei de naștere a lui Liviu.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă în show-ul de modă de la Kanal D l-a emoționat fără doar și poate pe iubitul ei prin cuvintele pe care le-a ales să le exprime în văzul tuturor urmăritorilor ei de pe rețeaua de socializare.

Marisa Paloma de la Bravo, ai stil, un altfel de „La mulți ani” pentru logodnicul ei

Marisa a scris că este extrem de fericită că l-a întâlnit pe Liviu Stanciu, omul cu care acum va forma o familie.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani celui mai wow iubit ever. Celui care, deși nu vrea, împarte mereu mâncarea cu mine. Celui cu care mă simt relaxată oriunde aș merge. Celui cu care îmi place să dorm la orice oră.

Celui mai somnoros și mai iubibil om de pe planetă. Celui mai bun partener la evenimente. Celui cu care petrec cele mai amuzante clipe în vacanță.

ADVERTISEMENT

Celui care m-a învățat să-mi pun în bagaj doar strictul necesar. Celui datorită căruia am reușit să mă țin de sală. Cel mai bun tată al fetiței noastre”, sunt câteva dintre textele pe care Marisa Paloma le-a scris la adresa iubitului ei.

Marisa, alături de Liviu. Foto: Instagram

Cine este Liviu Stanciu, partenerul vedetei. Cu ce se ocupă acum

Cine este, însă, omul după care e atât de topită fosta concurentă de la Bravo, ai stil? Ei bine, Liviu Stanciu nu este deloc străin de fenomenul media.

ADVERTISEMENT

Bărbatul are experiență în televiziune, lucrând înainte la Kanal D. Relația dintre cei doi ar fi început chiar în culisele emisiunii Bravo, ai stil, la ediția Celebrities.

După ce Liviu Stanciu a plecat de la Kanal D la PRO TV, acesta a apărut din ce în ce mai des alături de Marisa, relația lor fiind una mai mult decât asumată.

În prezent, este producător de conținut video la PRO TV, un job care îi place foarte mult. Liviu a fost alături de Marisa după ce celebritatea acesteia a explodat în urma concursului de modă și a fost omul care a știut să o învețe cum să își gestioneze faima, dar a și susținut-o de fiecare dată când vedeta s-a implicat într-un proiect nou.

ADVERTISEMENT