Life

Marisa Paloma, detalii despre experiența nașterii. Ce a dezvăluit câștigătoarea de la Bravo, ai stil

Marisa Paloma, câștigătoarea de la „Bravo, ai stil” 2017, a făcut câteva dezvăluiri despre venirea pe lume a fiicei sale. Frumoasa brunetă a născut pe 4 decembrie 2021.
06.12.2021 | 12:43
Marisa Paloma detalii despre experienta nasterii Ce a dezvaluit castigatoarea de la Bravo ai stil
Marisa Paloma, dezvăluiri despre nașterea fiicei sale. Ce a povestit vedeta de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit la naștere nota 10. Vedeta a vorbit acum despre experiența din spital.

Câștigătoarea de la „Bravo, ai stil” și-a dorit să nască natural, dar din păcate, nu a reușit și medicii au fost nevoiți să-i facă operație de cezariană, de aici și recuperarea anevoioasă.

ADVERTISEMENT

Marisa Paloma a trecut prin stări și situații ciudate, după cum a povestit în social media. Vedeta are numai vorbe frumoase pentru femeile care au trecut prin travaliu.

Marisa Paloma, dezvăluiri despre nașterea fiicei sale. Ce a povestit vedeta de la Kanal D

Durerile și greutățile de după nașterea prin cezariană nu sunt deloc ușoare, fiind simțite de Marisa Paloma din plin. Din fericire, uită de toate când își privește fiica.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă este momentul potrivit să fac aceste story, nici ora potrivită, dar acum am găsit un moment în care mă simt un pic mai bine, nu mi-am revenit complet. Credeam că lucrurile vor fi un pic mai simple de atât, dar nu, din păcate.

În schimb, să vedem partea plină a paharului: asta mică este superbă, așa cum v-am mai scris și zilele trecut, a primit nota zece la naștere.

ADVERTISEMENT

Până la urmă am ajuns să nasc prin cezariană, după cum v-ați dat unii dintre voi seama. Nu credeam că o recuperare este atât de dificilă, nici nu m-am interesat pentru că nu aveam asta în plan, dar lucrurile merg spre bine”, a spus Marisa Paloma pe Instagram.

Marisa Paloma, mesaj după ce a devenit mamă pentru prima oară

Frumoasa brunetă este în continuare internată în spital, însă le-a promis internauților că le va povesti toate trăirile și situațiile prin care a trecut când va ajunge acasă cu fiica sa.

ADVERTISEMENT

O parte din momente sunt inexplicabile, susține Marisa Paloma care nu are suficientă vlagă. Vedeta speră să se simtă mai bine zilele următoare, mulțumindu-le totodată celor care i-au scris.

„O să vă povestesc cu lux de amănunte când ajung acasă și o să am mai multă vlagă și când o să mă simt un pic mai bine. În rest suntem bine.

Vă mulțumesc tare mult pentru mesaje. Nu am primit în viața mea atât de multe, nici când am câștigat concursul. Vă mulțumesc din suflet, vă urez aceleași gânduri frumoase și vouă”, a completat fosta concurentă de la Kanal D pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT