Life

Marisa Paloma, pusă la zid de internauți, după ce s-a vaccinat anti-Covid în timpul sarcinii: „Un pic cam inconștientă!”

Marisa Paloma a fost pusă la zid de internauți după ce s-a vaccinat anti-Covid în timpul sarcinii.
26.09.2021 | 21:54
Marisa Paloma pusa la zid de internauti dupa ce sa vaccinat antiCovid in timpul sarcinii Un pic cam inconstienta
ADVERTISEMENT

Marisa Paloma a fost pusă la zid de internauți. Câștigătoarea de la Bravo, ai stil! s-a vaccinat anti-COVID, deși este însărcinată. Urmăritorii i-au reproșat tinerei că este inconștientă și că s-a expus unui risc foarte mare.

Fosta concurentă de la Kanal D a postat o imagine după ce s-a imunizat cu serul Moderna. Aceasta le-a spus fanilor că se simte bine și că partenerul ei de viață așteaptă să se vaccineze cu a treia doză de Pfizer.

ADVERTISEMENT

Marisa Paloma, pusă la zid de internauți. De ce a fost criticată câștigătoarea de la Bravo, ai stil

Marisa Paloma a fost pusă la zid de internauți după ce s-a vaccinat anti-COVID, în timpul sarcinii. Câștigătoarea de la Bravo, ai stil! și-a dorit foarte mult să se vaccineze, chiar dacă a ales să o facă mai târziu.

Sute de internauți i-au lăsat comentarii la postare, însă mulți au criticat-o pentru că a ales să se imunizeze în timp ce este însărcinată.

ADVERTISEMENT

„Dragi mămici și nu numai… mă îndrept acum către toate femeile care m-au întrebat în această perioadă dacă m-am vaccinat și cum mă simt. Răspunsul este DA! Și mă simt EXCELENT! Îmi pare rău că am ales să mă vaccinez atât de târziu, chiar!

Dar știți vorba aia, mai bine mai târziu decât niciodată. @liviu_stanciu s-a vaccinat cu Pfizer in urmă cu mai bine de 6 luni și curând se va pregăti să meargă din nou pentru a 3-a doză.

ADVERTISEMENT

S-a simțit și el la fel de bine. Cu o mică durere locală. Eu m-am vaccinat cu Moderna. Și la fel, poate că am simțit o durere locală ceva mai apăsătoare, dar in 2 zile a dispărut complet!”, a scris aceasta în dreptul postării de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MARISA PALOMA (@marisa.paloma)

Unii dintre fani nu au avut de spus lucruri bune despre gestul fostei concurente de la Bravo, ai stil!, considerând că e riscant să se vaccineze în această perioadă.

ADVERTISEMENT

„Însărcinată fiind te-ai vaccinat?”, „Și copilul tău oare va fi ok ? Sănătos? Un pic cam inconștientă!! Doamne, dă să fiți bine!! Eu sincer nu aș fi făcut asta!!”, au fost doar două dintre comentarii.

Alții au acuzat-o pe tânără că a fost plătită să facă o astfel de postare și că nu ar trebui să promoveze vaccinarea pe rețelele sociale.

Marisa Paloma le-a spus internauților că nu a fost plătită și că s-a informat înainte de a face această alegere.

ADVERTISEMENT