Life

Marisa Paloma și-a botezat fetița! Cine a participat la fericitul eveniment

Marisa Paloma și-a botezat fetița sâmbătă, 18 iunie, iar la eveniment au participat persoanele apropiate, dar și câteva vedete destul de cunoscute, precum Anca Serea.
19.06.2022 | 10:34
Marisa Paloma și-a creștinat fetița. Foto: Facebook/ Instagram
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea sezonului doi de la Bravo, ai stil a creștinat-o pe Iris Nicole, la mai bine de 6 luni de când micuța prințesă a venit pe lume.

Marisa Paloma a botezat-o pe Iris Nicole

Marisa și partenerul ei de viață, Liviu Stanciu, au mers la biserică, iar apoi au luat masa împreună cu invitații care au participat la fericitul eveniment.

ADVERTISEMENT

La party a fost prezentă și Anca Serea, una dintre prietenele ceva mai cunoscute ale familiei Brânzaru-Stanciu.

Influencerița care activează în industria beauty cu propria ei afacere a postat câteva imagini din biserică, atunci când fetița a fost stropită cu apă sfințită. Și mama fostei vedete de la Kanal D a publicat câteva instantanee cu botezul lui Iris Nicole.

ADVERTISEMENT

Gina Grădinaru a apărut în fotografii alături de cele două fete ale sale și a vrut musai să o țină în brațe și pe nepoțică.

Marisa și Liviu, nedezlipiți de cea mică. Foto: Instagram

Câștigătoarea Bravo, ai stil 2 și partenerul ei, extrem de emoționați

La petrecerea de botez, Marisa și mama ei, Gina Grădinaru, au purtat niște rochii superbe, cu nuanțe de roșu. Internauții au observat odată cu difuzarea imaginilor în mediul online cât de mult seamănă Marisa cu mama ei, iar mulți credeau că nu e vorba de cea care i-a dat viață, confundând-o cu sora vedetei.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, când s-a adus tortul, Liviu a ridicat-o pe fetiță în brațe, în aplauzele tuturor. Mesenii i-au urat toate cele bune bebelușei, iar Marisei nu i-a trebuit mult până să izbucnească în plâns.

Câștigătoarea Bravo, ai stil nu și-a putut stăpâni lacrimile. Respectiva scenă a fost surprinsă și publicată pe Instastory.

ADVERTISEMENT

„M-am topit”, este unul dintre mesajele scrise de partenerul Marisei în timpul petrecerii. Din imaginile pe care cei doi le-au publicat în mediul online, se poate vedea cât de liniștită este fetița. Aceasta nu a plâns mai deloc. Ba chiar a fost curioasă să vadă forfota creată în jurul ei, semn că va fi o fată dezghețată, la fel ca părinții ei.

 

ADVERTISEMENT