Carousel hot news

Marius Alexe, acelaşi traseu ca Neymar! Vezi cum e posibil

Marius Alexe a fost împrumutat de Sassuolo de la Dinamo pentru un sezon în schimbul sumei de 300.000 de euro, urmînd ca în cazul unui transfer definitiv italienii să mai achite 1.200.000 de euro....
22.07.2013 | 20:30
Marius Alexe, acelaşi traseu ca Neymar! Vezi cum e posibil
Marius Alexe, al doilea din dreapta, este considerat un om de bază la Sassuolo

Marius Alexe a fost împrumutat de Sassuolo de la Dinamo pentru un sezon în schimbul sumei de 300.000 de euro, urmînd ca în cazul unui transfer definitiv italienii să mai achite 1.200.000 de euro. Alexe este considerat de oficialii lui Sassuolo unul dintre oamenii importanţi în lupta pentru evitarea retrogradării, astfel încît i-au oferit unul dintre numerele cu “greutate”, 11, la fel cum a primit şi brazilianul Neymar la FC Barcelona după transferul de la Santos. Alexe şi-ar fi dorit numărul 10, la fel cum a purtat la Dinamo, dar acesta a fost preluat de Simone Zaza, fotbalist adus în coproprietate de la Juventus pentru 2,5 milioane de euro. O situaţie din nou similară cu a lui Neymar, care nu a putut spera la tricoul cu numărul 10 la Barcelona pentru că acesta aparţine super-starului Lionel Messi.

Alexe a jucat în două meciuri amicale pentru Sassuolo, izbutind o “dublă” contra celor de la Val Venosta, partidă cîştigată de echipa sa cu 14-0.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri