Sporturi

Marius Ancuţa, celebrul comentator de snooker, s-a stins din viaţă

19.07.2018 | 20:47
Marius Ancuţa a decedat la 50 de ani

Marius Ancuţa, celebrul comentator de snooker de la Eurosport, s-a stins din viaţă la doar 50 de ani. Vestea tragică a fost dată chiar de către postul de televiziune la care s-a făcut remarcat printr-o scrisoare emoţionantă postată pe pagina de Facebook.

“Dragi prieteni,

În această pagină ne-am împărtăşit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriţii noştri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristeţea care a cuprins întreaga echipă Eurosport. Marius ‘Mario’ Ancuţa, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viaţă.

Noi, toţi colegii, şi sperăm ca şi voi, prietenii noştri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna şi suntem alături de Raluca, Mara şi de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare.

Mario, să-ţi găseşti liniştea, poate la o discuţie amicală cu Paul Hunter! – Noli Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România”, a scris Eurosport pe pagina de facebook.

Marius Ancuţa s-a stins din viaţă
Eurosport şi-a exprimat regretul după moarta lui Marius Ancuţa

Marius Ancuţa, announcer la gala de la Bucureşti

Cel poreclit  Mario’ a fost în prim planul evenimentului desfăşurat în capitală care l-a avut în prim plan pe Ronnie O Sullivan,  el avea un club de snooker şi biliard şi era de profesie medic stomatolog. Celebrul comentator lupta de câteva luni cu o boală grea, fiind de altfel operat la Cluj-Napoca.