Fotbal international

Marius Avram, gafă în Napoli – Liverpool 1-1 din UEFA Youth League! A validat un gol când trei mingi erau pe teren! Video

03.10.2018 | 21:19
Marius Avram gafă în Napoli - Liverpool 1-1 din UEFA Youth League

Marius Avram a comis o gafă de proporţii în Napoli – Liverpool 1-1 din UEFA Youth League. Arbitrul român a validat golul marcat de napoletani într-un moment în care pe teren se aflau trei mingi. Decizia i-a scandalizat pe jurnaliştii englezi.

În minutul 90+4, Gianluca Gaetano a marcat golul prin care Napoli a reuşit să obţină un punct, însă jucătorii lui Liverpool a contestat îndelung reuşita mijlocaşului de 19 ani. În momentul în care italianul a înscris, unul dintre jucătorii napoletanii se pregătea să bată un aut, în timp ce o altă minge se afla la 30 de metri de poarta “cormoranilor”. Gaetano a reuşit să marcheze golul cu o a treia minge care se afla în joc, faza luându-i prin surprindere şi pe cameramanii care filmau meciul. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Marius Avram, gafă în Napoli – Liverpool 1-1 din UEFA Youth League, criticat de englezi

Gafa comisă de Marius Avram în meciul Napoli – Liverpool 1-1 din UEFA Youth League a fost intens criticată de jurnaliştii englezi. “Liverpool a fost bizar furată în UEFA Youth League”, au scris cei de la Liverpool Echo. Napoli şi Liverpool se vor întâlni miercuri, de la ora 22:00, în etapa a doua din Grupa C a Ligii Campionilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri