Fotbal intern

Marius Baciu a ajuns la limita puterilor. “Nu ştiu cum să antrenez frica!”

Autor: Iuliana Spirache | 06.05.2018 | 08:17
Marius Baciu a ajuns la limita puterilor.
Marius Baciu în meciul de fotbal dintre Juventus Bucureşti şi FC Botoşani.

Marius Baciu a ajuns la limita puterilor, după ce Juventus Bucureşti a fost învinsă pe teren propriu de FC Botoşani, scor 0-3, în etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1 Betano. Antrenorul nou-promovatei a explicat ce greşeli au făcut jucătorii săi.

Mai mult, Marius Baciu susţine că nu înţelege de ce jucătorii săi evoluează cu frică şi a ajuns la concluzia că aceştia nu au încredere în forţele proprii, iar el nu poate antrena frica.

Marius Baciu a ajuns la limita puterilor. “N-au deloc încredere!”

“Am avut meciuri bune, în care ne-am organizat foarte bine, dar, în această partidă, am avut o greşeală mare şi am primit primul gol. Noi nu aveam această calitate de a reveni în meci, la fel ca-n partida cu Mediaş, ne-am deschis foarte mult şi am fost o echipă largă. Am început foarte prost meciul, am fost timoraţi. Eu am mare încredere în jucătorii mei, eu sper în continuare în salvarea de la retrogradare.

Însă, de multe ori, eu am prea multă încredere în ei, iar ei nu au deloc. Chiar nu ştiu cum să antrenez frica. În multe momente, chiar nu-i înţeleg. De ce atâta frică? Chiar nu pot să înţeleg” , a declarat antrenorul lui Juventus Bucureşti, Marius Baciu.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!