Baciu a trecut din nou la treabă. Cu cine a semnat fostul căpitan al Stelei

Daniel Vlad   
în Fotbal intern
29/07/2017, 19:35
Baciu a trecut din nou la treabă. Cu cine a semnat fostul căpitan al Stelei

Marius Baciu, fostul căpitan al Stelei, ajuns între timp la 42 de ani a decis să revină în antrenorat după ce a semnat cu echipa din Liga 3, Voinţa Saelele.

Noua echipă a acestuia este condusă de alţi foşti doi jucători ai roş-albaştrilor, Sorin Paraschiv şi Vali Badea. Primul este preşedintele clubului, iar cel de al doilea este manager general.

Vali Badea, a declarat pentru gsp.ro: “N-am avut nicio problemă în negocierile cu Baciu. A semnat imediat. Şi el este încântat de proiectul de aici. Obiectivul nostru principal e să formăm o echipă, iar dacă vom fi în fruntea clasamentului nu ne dăm la o parte din a promova. Baciu va pleca acum cu băieţii în cantonament la Buşteni”

Marius Baciu: Radoi este şi el implicat în proiect!

Se pare că şi Mirel Rădoi o să dea o mână de ajutor la proiectul respctiv, deşi la început Badea cu Paraschiv l-au dorit pe acesta în funcţia de antrenor principal.

Marius Baciu, fostul căpitan al Stelei, le-a pregătit de-a lungul scurtei sale cariere pe Voinţa Sibiu, Pandurii, Unirea Alba Iulia, Silvania Şimleu, CSMS Iaşi, SC Bacău, Academica Argeş şi Concordia Chiajna.

Închide ×