Fotbal intern

Fostul căpitan al roş-albaştrilor îl laudă pe Costel Enache: “E printre cei mai buni!”

18.08.2019 | 09:58
Fostul capitan al rosalbastrilor il lauda pe Costel Enache E printre cei mai buni

Costel Enache, tehnicianul pe care se zbate în aceste zile Gigi Becali să îl poată aduce de la Hermanstadt pe banca FCSB, este foarte apreciat de cei care s-au aflat împreună cu el la cursurile pentru obţinerea licenţei PRO. Costel Enache nu a început de foarte mulţi ani această meserie după ce a agăţat ghetele în cui, dar a demonstrat sezonul trecut, cu Astra Giurgiu, că are calităţi certe şi jocul echipei sale a fost unul dintre cele mai apreciate la nivelul primei ligi.

Marius Baciu,fostul căpitan al roş-albaştrilor îl laudă pe Costel Enache

În vară era dat, oarecum surprinzător, pe banca unei echipe de mare tradiţie în fotbalul românesc, dar care acum activează în al doilea eşalon, U Cluj, cu obiectivul de a promova, însă Iuliu Mureşan a reuşit să îl deturneze din drum şi să îl convingă să se alăture proiectului Hermanstadt. Acum însă Enache este dorit insistent la FCSB şi tehnicianul este gata să îşi asume riscul de a lucra cu Gigi Becali.

Fost jucător important al roş-albaştrilor cu câţiva ani în urmă, pentru care a purtat chiar şi banderola de căpitan o perioadă, Marius Baciu a făcut cursurile pentru licenţa PRO împreună cu Costel Enache. Actualul manager de la divizionara secundă Daco-Getica Bucureşti îl laudă fără rezerve pe omul dorit de Gigi Becali.

Costel Enache a fost coleg la cursurile pentru licenţa PRO cu Marius Baciu (foto)

Iuliu Mureşan nu vrea să îi dea drumul de la Hermanstadt

Costel e colegul meu de la licenţa Pro. Eu îl apreciez foarte mult, e devotat acestui sport. Cred că se numără printre puţinii antrenori pasionaţi şi buni dintre tehnicienii tineri din România. Nu cred că nu se poate descurca. E un băiat bun şi un profesionist”.

Deocamdată sosirea lui Costel Enache la FCSB este blocată de Iuliu Mureşan. Preşedintele sibienilor spune că antrenorul are un contract ferm cu Hermanstadt, pe care îi cere să îl respecte. Totuşi, Mureşan nu stă şi caută soluţii din mers pentru înlocuirea lui Costel Enache, dacă acesta va ţine morţiş să se despartă de echipa sibiană după doar şase etape din actualul sezon.