Fotbal international

Marius Bilașco, după CFR Cluj – ȚSKA Sofia 0-0: ”Era important să ajungem cu șanse la ultimul meci”

04.12.2020 | 00:20
Marius Bilasco dupa CFR Cluj  TSKA Sofia 00 Era important sa ajungem cu sanse la ultimul meci
ADVERTISEMENT

Antrenorul de conjunctură Marius Bilașco s-a declarat mulțumit la finalul meciului CFR Cluj – ȚSKA Sofia 0-0, din etapa a cincea a Grupei A din Europa League.

Remiza din Gruia îi păstrează pe ardeleni cu șanse de calificare în 16-imile de finală ale competiției, dar jocul campioanei României lasă în continuare de dorit.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu a reușit să desfacă apărarea bulgarilor, iar jocul ardelenilor a suferit la fel de mult ca în ultimele meciuri și acest lucru se poate vedea și din notele acordate de FANATIK.

Marius Bilașco e mulțumit după CFR Cluj – ȚSKA Sofia 0-0

”Am avut momente bune în prima repriză și puteam să marcăm. În repriza secundă am început să ne retragem prea devreme, ȚSKA a fost prezentă mai mult în terenul nostru și a avut ocazii. Este un egal care ne dă speranțe pentru ultima partidă că ne putem califica”, a declarat Marius Bilașco la finalul întâlnirii CFR Cluj – ȚSKA Sofia 0-0.

ADVERTISEMENT

”Băieții au avut atitudine și adversarul a fost unul care are calitate. Nu a fost un meci ușor, dar au fost momente importante pen care noi nu le-am concretizat. Chipciu a fost eliminat prea ușor la acest nivel”, a mai spus antrenorul din această seară al ardelenilor.

”Auzeam în repriza a doua niște voci care ne țineau la curent cu rezultatul de la Roma. Suntem nevoiți să marcăm la Berna, dar era important să ajungem la ultimul meci, să avem șanse. Nu era un sentiment plăcut să nu mai avem șanse la ultima partidă”, a încheiat Bilașco.

ADVERTISEMENT

Meciul Young Boys Berna – CFR Cluj, din ultima etapă a Grupei A din Europa League, este decisiv acum pentru calificarea în primăvara europeană a campioanei României. După disputarea a cinci etape, AS Roma este lider autoritar în Grupa A, cu 13 puncte, Young Boys, are șapte puncte, CFR Cluj cinci puncte, iar ȚSKA Sofia a rămas pe ultimul loc, fără șanse, cu două puncte.

Pentru a reuși o nouă performanță remarcabilă, calificarea în primăvara Europa League, ardelenii au o singură variantă. Campioana României trebuie să învingă pentru a putea încheia pe poziția secundă, în fața elvețienilor. În cazul unui succes, CFR Cluj ar face 8 puncte, în timp ce Young Boys ar rămâne cu șapte.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea Young Boys Berna – CFR Cluj, din ultima etapă a Grupei A din Europa League, se va disputa joi, 10 decembrie, de la ora 19:55. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1 și Telekom Sport 1, dar va putea fi urmărită online și pe FANATIK.

ADVERTISEMENT