Fotbal intern

Marius Bilașco, întâlnire de gradul zero cu Alexandru Deaconu, șeful arbitrilor, înainte de derby-ul FCSB – CFR Cluj. Exclusiv

03.05.2021 | 20:25
Marius Bilasco intalnire de gradul zero cu Alexandru Deaconu seful arbitrilor inainte de derbyul FCSB  CFR Cluj Exclusiv
Marius Bilașco, discuție cu Alexandru Deaconu. Exclusiv.
ADVERTISEMENT

FANATIK a surprins întâlnirea dintre Marius Bilașco și Alexandru Deaconu înainte de FCSB-CFR Cluj. Cei doi au fost față în față după nemulțumirile de la finalul partidei dintre CFR Cluj și Craiova, când campioana României a cerut printr-un comunicat să nu mai fie arbitrată de Ovidiu Hațegan.

Alexandru Deaconu este observator la partida dintre FCSB și CFR Cluj, iar acesta a purtat o discuție cu Marius Bilașco, oficialul clujenilor.

ADVERTISEMENT

Duelul dintre FCSB și CFR Cluj va fi arbitrat de Radu Petrescu, iar brigada acestuia este compusă din asistenții Mircea Grigoroiu și Ciprian Dansa, iar arbitrul de rezervă este Sorin Antonie.

Întâlnire de gradul zero între Alexandru Deaconu și Marius Bilașco înainte de FCSB – CFR

Marius Bilașco și Alexandru Deaconu s-au întâlnit înainte de duelul dintre FCSB și CFR Cluj, oficialul campioanei României purtând un dialog alături de vicepreședintele CCA, la scurt timp după ce clujenii au anunțat printr-un comunicat faptul că nu mai vor să fie arbitrați de Ovidiu Hațegan.

ADVERTISEMENT

„E un meci important, dar nu e decisiv. Am văzut și în play-out, cu două victorii te poți apropia de obiectiv. E un meci, în care micile greșeli vor face diferența.

Și noi și ei, cred că nu vom vrea să dăm ocazii care pot fi fructificate”, a spus Marius Bilașco la interviul înaintea meciului cu FCSB.

ADVERTISEMENT
Întâlnirea dintre Alexandru Deaconu și Marius Bilașco
Întâlnirea dintre Alexandru Deaconu și Marius Bilașco

CFR Cluj l-a distrus pe Ovidiu Hațegan

Șefii campioanei României s-au enervat după înfrângerea suferită în fața Craiovei, scor 1-2, punând „tunurile” pe Ovidiu Hațegan, arbitrul central de la acea partidă.

„!! Dr. Ovidiu Hațegan: Malpraxis în formă continuată! 19 operații reușite – pacientul mort !!

ADVERTISEMENT

În urma declarațiilor, comentariilor și interpretărilor apărute în spațiul public, referitoare la ultima prestație a arbitrului Ovidiu Hațegan din meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, clubul nostru se simte obligat să aducă în fața dirigenților fotbalului românesc și a opiniei publice, doritoare de adevăr, câteva elemente suplimentare care să completeze întregul tablou al evenimentelor.

Acesta este motivul pentru care clubul CFR Cluj a trimis un memoriu complet către Comisia Centrală a Arbitrilor, însoțit de toate aceste imagini relevante, din care rezultă cu claritate „malpraxisul” voit și executat în formă continuată al „doctorului” Hațegan, îndreptat împotriva clubului nostru, solicitând astfel să nu mai fie delegat la meciurile echipei CFR Cluj, evitând astfel orice fel de suspiciune”, s-a arătat în comunicatul de presă transmis de CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,75 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT