Fotbal intern

Marius Constantin a plecat direct la spital după U Craiova – CFR Cluj 0-0. Exclusiv

Marius Constantin a plecat direct la spital dupa U Craiova  CFR Cluj 00 Exclusiv
Fundașul Marius Constantin a jucat toate minutele în meciul U Craiova - CFR Cluj 0-0, din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, dar FANATIK a aflat că la finbal el a plecat direct la spital. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fundașul Marius Constantin a jucat toate minutele în meciul U Craiova – CFR Cluj 0-0, din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, dar FANATIK a aflat că la final a plecat direct la spital.

Jucătorul oltenilor nu a dat semne de vreo accidentare în timpul întâlnirii de pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Marius Constantin a primit nota 6 din partea FANATIK. S-a achitat de sarcinile defensive. A încercat câteva mingi lungi prin care să ajute atacul, dar nici el nu a fost eficient la acest capitol.

Imediat după meciul U Craiova – CFR Cluj 0-0, Marius Constantin a plecat la spital

În ciuda faptului că a părăsit terenul pe propriile picioare la finalul meciului U Craiova – CFR Cluj 0-0, FANATIK a aflat că jucătorul a plecat de la stadion direct la spital pentru a face niște investigații medicale, fiind însoțit de Lucian Pretorian, team managerul echipei.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Marius Constantin s-a tăiat la picior în timpul primei reprize din U Craiova – CFR Cluj 0-0.

La finalul întâlnirii, mijlocașul Universității, Dan Nistor, a recunoscut că formația pregătită de Marinos Ouzounidis suferă în ofensivă: ”Din păcate nu am reușit să marchez, dar sper să o fac în play-off. Nu luăm gol de foarte mult timp, avem o defensivă bună și asta ne dă încredere nouă mijlocașilor și atacanților. Mica noastră problemă e în față pentru că nu dăm gol”.

ADVERTISEMENT

”Ne dorim să recuperăm, așa a fost și anul trecut. Sper ca anul acesta să fie al nostru și să nu ne mai împiedicăm iar la final. Avem un meci foarte important în cupă, trebuie să-l tratăm serios și să mergem în finală. În mare parte și-au revenit toți accidentații, acum sper ca Mister să aleagă 11-le potrivit”, a declarat Nistor.

Cum arată programul play-off-ului

Fundașul Bogdan Vătăjelu consideră că U Craiova a re o echipă mai valoroasă decât în sezonul trecut: ”A fost un meci ok din partea noastră. Are dreptate Mister când spune că puteam să facem mult mai mult. De când a venit Mister s-a schimbat sistemul de joc, încearcă să nu mai primim multe goluri.

ADVERTISEMENT

Eu încerc să mă descurc acolo unde vrea dânsul să joc. Acolo în dreapta pot să mai joc, dar de la mijloc în sus nu cred, nu am calități. Cred că avem forță, avem un lot mult mai bun valoric față de anul trecut și suntem mult mai pregătiți. Contează cum vom începe play-off-ul și trebuie să câștigăm și cu FCSB și cu CFR”.

FCSB porneşte play-off-ul sezonului 2020-2021 din Liga 1 de pe primul loc, astfel că va juca primul meci pe teren propriu, cu FC Botoşani. CFR Cluj, ocupanta locului 2, începe play-off-ul tot pe teren propriu, cu Academica Clinceni. U Craiova, a treia echipă care intră în lupta pentru titlu, va juca primul meci cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pe “Ion Oblemenco”.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Viitorul Târgu Jiu: 1,33 este cota pentru „total goluri: 0-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT