Fotbal intern

Marius Constantin, scos din lot pentru meciul Viitorul – Gaz Metan! Ar fi mirosit a băutură la un antrenament

16.09.2019 | 20:18
Marius Constantin scos din lot pentru meciul Viitorul  Gaz Metan Ar fi mirosit a bautura la un antrenament

Fundașul Marius Constantin a fost scos din lot de antrenorul Edi Iordănescu pentru meciul FC Viitorul – Gaz Metan Mediaș, ultimul din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1. Căpitanul ardelenilor era un jucător de bază, el fiind folosit în toate partidele din acest sezon în care marcase patru ori, trei dintre goluri fiind reușite de penalty-uri.

Marius Constantin, scos din lot pentru meciul Viitorul – Gaz Metan

Conform digisport.ro, Marius Constantin a fost scos din lot pentru meciul FC viitorul – Gaz Metan Mediaș după ce s-ar fi prezentat la un antrenament mirosind a băutură. Deși fotbalistul era considerat o piesă importantă în angrenajul echipei, tehnicianul Edi Iordănescu și-a dorit ca regulamentul impus în vestiar să fie aplicat imediat indiferent de numele jucătorului.

Măsura luată de Edi Iordănescu este una de avertisment pentru jucătorul în vârstă de 34 de ani, dar suspendarea acestuia ar putea să se întindă pe durata mai multor jocuri. Marius Constantin are în palamers cinci trofee: două Cupe ale României cu Rapid, 2006 şi 2007, două Supercupe ale Eomâniei cu Rapid în 2008 și cu ASA Târgu Mureș în 2015 și Cupa Chinei cu Jiangsu Suning în 2016.

Marius Constantin se îmbrățișează cu Denis Alibec înaintea meciului Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu

Eric de Oliveira, marea absență din lotul Viitorului

Și la FC Viitorul există o absență de marcă, brazilianul Eric de Oliveira neprinzând lotul nici pentru această întâlnire care închide etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1. Partida se anunță a fi una extrem de spectaculoasă ținând cont de forța ofensivă a celor două formații, dar și a faptului că ardelenii sunt neînvinși în acest sezon.

Partida FC Viitorul – Gaz Metan Mediaș, ultima din etapa a noua a Casei pariurilor Liga 1, se va disputa luni, de la ora 21:00, la Ovidiu, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.