Sport

Marius Constantin și Mirko Pigliacelli au oprit o locomotivă înainte de Rapid – U Craiova. Video

U Craiova a ales o metodă inedită prin care să afle cum să deraieze Rapidul. Doi jucători ai echipei au vizitat o fabrică de locomotive înainte de derby.
26.08.2021 | 20:14
Marius Constantin si Mirko Pigliacelli au oprit o locomotiva inainte de Rapid  U Craiova Video
ADVERTISEMENT

Jucătorii de la U Craiova au în plan să „deraieze” Rapidul și să le aplice „giuleștenilor” prima înfrângere din acest sezon. Derby-ul se anunță incendiar, iar fanii celor două formații au anunțat spectacol în timpul partidei.

Rapid face un sezon excepțional până în acest moment. Trupa lui Mihai Iosif a intrat în istorie după ce nu a primit gol în primele șase etape scurse din actualul campionat, lucru cu atât mai impresionant, deoarece formația bucureșteană este o nou promovată în prima ligă.

ADVERTISEMENT

U Craiova, metodă inedită prin care a aflat cum să „deraieze” Rapidul. Marius Constantin și Mirko Pigliacelli au vizitat o fabrică de locomotive

Echipa lui Laurențiu Reghecampf dispută un meci foarte important sâmbătă, de la ora 21:00, în compania Rapidului. „Juveții” au mare nevoie de victorie pentru a rămâne în contact cu echipele din față, inclusiv cu formația lui Mihai Iosif, cea care a dovedit că este o „nucă tare” în acest sezon și că sunt speranțe pentru play-off-ul Ligii 1.

Pentru a afla secretele de a opri „locomotiva” Rapidului, doi dintre jucătorii Craiovei, Mirko Pigliacelli și Marius Constantin, au mers la o fabrică de locomotive. Angajații fabricii le-au spus câteva secrete fotbaliștilor Științei pentru a stopa forma bună a rivalilor.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să facem un meci important acolo, să facem un meci pe care toată lumea îl dorește. Sperăm să revenim acasă cu cele trei puncte. A fost o experiență frumoasă, am urcat în locomotivă, am și oprit-o.

Ne gândim să oprim locomotiva și la București și să luăm cele trei puncte. Ne-au spus oamenii de aici cât de important este acest meci pentru noi. Trebuie să fie un meci cu atmosferă, așa e frumos. Fotbalul nu e aceeași chestie când nu sunt suporteri. E fotbal adevărat atunci când sunt suporteri în tribună,” a declarat Mirko Pigliacelli.

ADVERTISEMENT

„Rapidistul” Marius Constantin vrea să câștige împotriva formației la care a scris istorie: „Mergem acolo determinați. Vom pune suflet”

Marius Constantin a fost unul dintre cei mai importanți jucători din perioada contemporană a Rapidului. A făcut parte din echipa „Uefantastică”, cea care a ajuns până în sferturile Cupei UEFA. În martie 2006 a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a II-a cu o baretă, din partea președintelui României, de atunci pentru performanța reușită.

Om de bază la Universitatea Craiova, fundașul de 36 de ani vrea să câștige la București și va da totul pentru echipă: „E obligatoriu să oprim locomotiva Rapidului. Ei sunt într-o perioadă bună, au început ca din pușcă, dar noi avem mare nevoie de puncte. Mergem acolo foarte determinați și sperăm să obținem un rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Eu cu sfaturile sunt mai puțin, antrenorul trebuie să dea indicații. Sunt convins că cei din atac vor pune probleme. Vor fi mulți suporteri, așteptăm foarte multă lume și de la Craiova, sper să vină și să fim la final fericiți.

Avem nevoie de puncte, nu suntem unde ne-am fi dorit. Cu fiecare meci trebuie să demonstrăm prin atitudine să ne creștem nivelul și să luăm cele trei puncte. Am fost fericit să văd oameni pătimași, susținători, am primit indicații valoroase. Să jucăm cu inima și să punem suflet în joc. Sperăm să obținem un rezultat bun,” a spus „veteranul” Științei după ce a ajutat la oprirea unei locomotive adevărate.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – Universitatea Craiova: 2,32 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT