Dominic Thiem l-a calificat pe Marius Copil pe tabloul principal de la Miami

Irina Aldea   
in Sporturi
14/03/2018, 21:13
Dominic Thiem l-a calificat pe Marius Copil pe tabloul principal de la Miami

Marius Copil a avut un început foarte bun de an, însă nu a reuşit să se impună la Challenger-ul de la Indian Wells, acolo unde a fost cap de serie numărul 1. Arădeanul a beneficiat de accederea directă pe tabloul principal de la Indian Wells după retragerea din competiţie a lui Rafael Nadal. 

Copil a fost învins în turul inaugural de la Indian Wells de către canadianul Peter Polansky, numărul 124 mondial, cu 6-7 (3), 7-6 (5), 6-7 (12). Partida a durat trei ore şi 15 minute. Chiar şi aşa, românul primeşte o nouă veste foarte bună din Statele Unite ale Americii.

Marius Copil, pe tabloul principal de la Miami

Cel mai bine clasat român din ATP la simplu a primit o veste foarte bună după retragerea lui Dominic Thiem, 6 ATP, din turneul de la Miami. Austriacul s-a accidentat la Indian Wells şi va lipsi 3 sau 4 săptămâni din circuit. Astfel, Marius Copil accede pe tabloul principal şi va avea o şansă importantă de a confirma, iar următorul pe lista de aşteptare este Tiafoe. 

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×