Dominic Thiem l-a calificat pe Marius Copil pe tabloul principal de la Miami

Marius Copil, ATP, Miami, Indian Wells, Dominic Thiem

După înfrângerea din primul tur de la Indian Wells, Marius Copil primeşte totuşi o veste bună în Statele Unite ale Americii.

Marius Copil a avut un început foarte bun de an, însă nu a reuşit să se impună la Challenger-ul de la Indian Wells, acolo unde a fost cap de serie numărul 1. Arădeanul a beneficiat de accederea directă pe tabloul principal de la Indian Wells după retragerea din competiţie a lui Rafael Nadal. 

Copil a fost învins în turul inaugural de la Indian Wells de către canadianul Peter Polansky, numărul 124 mondial, cu 6-7 (3), 7-6 (5), 6-7 (12). Partida a durat trei ore şi 15 minute. Chiar şi aşa, românul primeşte o nouă veste foarte bună din Statele Unite ale Americii.

Marius Copil, pe tabloul principal de la Miami

Cel mai bine clasat român din ATP la simplu a primit o veste foarte bună după retragerea lui Dominic Thiem, 6 ATP, din turneul de la Miami. Austriacul s-a accidentat la Indian Wells şi va lipsi 3 sau 4 săptămâni din circuit. Astfel, Marius Copil accede pe tabloul principal şi va avea o şansă importantă de a confirma, iar următorul pe lista de aşteptare este Tiafoe.