Sporturi

Marius Copil a încetat colaborarea cu antrenorul Andrei Pavel! Explicaţia arădeanului

16.02.2019 | 17:45
Marius Copil a incetat colaborarea cu antrenorul Andrei Pavel Explicatia aradeanului

Marius Copil a încetat să mai colaboreze cu antrenorul Andrei Pavel! Marius Copil, locul 72 ATP, a făcut un anunţ surprinzător pe reţelele de socializare. Arădeanul în vârstă de 28 de ani a hotărât să înceteze colaborarea cu antrenorul Andrei Pavel, fost căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României. Totuşi, singurul jucător român aflat în Top 100 ATP nu a oferit detalii legate de o viitoare colaborare cu un alt tehnician.

Înainte de a lucra cu Andrei Pavel, Marius Copil a colaborat pentru mult timp cu Andrei Mlendea. De asemenea, înainte de a fi cooptat în echipa lui Marius Copil, Andrei Pavel a lucrat cot la cot cu Darren Cahill în echipa fostului lider mondial, Simona Halep. Deşi s-a aflat de curând la cea mai bună clasare a carierei, locul 56 ATP, Marius Copil nu a fost mulţumit cu rezultatele obţinute lângă Pavel.

Marius Copil a anunţat că nu va mai lucra cu Andrei Pavel

Marius Copil a scris următorul mesaj pe contul personal de Facebook: “Aș vrea să anunț că în această săptămână am încetat colaborarea cu Andrei Pavel. Am învățat multe în perioada în care am lucrat împreună, nivelul jocului meu a crescut și am făcut împreună un rezultat excepțional, dar în acest moment am decis amândoi că e mai bine să ne oprim. Îi mulțumesc că a fost lângă mine și a încercat să-mi transmită toate lucrurile pe care el le-a acumulat de-a lungul timpului. Mulțumesc, Andrei!”, a fost mesajul arădeanului.

Copil şi Pavel lucrau împreună încă din luna august a anului trecut, imediat după ce Pavel a plecat din echipa Simonei Halep. În acel moment, Copil se afla pe locul 91 ATP. În prezent, jucătorul de tenis din Arad se află pe locul 72. Cel mai bun rezultat obţinut împreună a fost calificarea în finala turneului de la Basel, unde Marius a cedat în fața lui Roger Federer, 6-7(5), 4-6. La acel turneu i-a eliminat pe parcurs pe Marin Cilic și Alexander Zverev.

Tags: