Sporturi

Marius Copil a vorbit despre finala jucată la Basel: “Vreau să-mi iau revanşa cu Federer, să-l mai prind până se lasă”

17.11.2018 | 15:00
Marius Copil a vorbit despre finala jucata la Basel Vreau sami iau revansa cu Federer sal mai prind pana se lasa

Marius Copil vrea revanşa cu Federer după finala jucată la Basel. Marius Copil, în vârstă de 28 de ani, a avut parte de un final de sezon de neuitat, reuşind să ajungă până în ultimul act al turneului de la Basel, turneu de 500 de puncte ATP, acolo unde a jucat împotriva legendarului Roger Federer. Reprezentantul nostru a fost învins, scor 6-7, 4-6, însă Marius nu a dezamăgit şi a arătat un joc variat, surprinzându-l pe Roger, publicul şi urmăritorii partidei respective.

După finala disputată în Elveţia, românul de pe locul 61 ATP a primit o ofertă de nerefuzat din partea lui Roger Federer. Sportivul din Ţara Cantoanelor i-a propus arădeanului să se pregătească împreună în Dubai în această iarnă. “Poate ne mai vedem în pregătire, dacă mergem în Dubai. Mi-a zis că mă așteaptă acolo, să ne pregătim împreună. Mi-a spus să continui aşa, că îi place. Că dacă voi continua acest stil agresiv pot să bat mulţi adversari”, a declarat Copil imediat după ce s-a întors în ţară.

Marius Copil vrea să se impună în faţa legendarului Federer

Astăzi, Marius a fost prezent la Stejarii Country Club alături de Simona Halep pentru Kids Day. O mulţime de copii au venit la eveniment pentru a-şi cunoaşte idolii, a lua câte un autograf, şi o fotografie cu cei mai buni tenismeni ai României la acest moment. Marius Copil a declarat că nu a uitat de propunerea elveţianului şi că în curând, antrenorul lui, Andrei Pavel, va aranja perioada de pregătire în Dubai, sperând ca totul să se concretizeze.

“Mi-aş dori să mai joc încă o dată cu Roger Federer. Vreau să-mi iau revanşa. Cred că data viitoare voi fi mult mai aproape, poate chiar să câştig. Mi-aş dori foarte mult treaba asta, să îl mai prind de câteva ori până se lasă de tenis. N-o să uit toată viaţa meciul acesta. Este idolul meu, este regele tenisului în momentul de faţă. Mi-aş dori foarte mult să merg în Dubai şi să ne antrenăm împreună. Orice sfat vine de la el, cred că este un punct în plus mare de tot, pentru că vede incredibil jocul şi mă poate ajuta enorm. Mi-ar dar o încredere foarte mare să văd că un geniu ca el vrea să mă ajute. Andrei Pavel va discuta cu Roger şi cu antrenorul lui pentru a stabili când vom merge acolo. Abia aştept, sper să se concretizeze” , a declarat Marius Copil.