Carousel hot news

Scandal la echipa de Cupa Davis! “Ce să dau înapoi României?”

Echipa naţională a României de tenis se pregăteşte de meciul cu Israel, programat în perioada 27-29 octomrbie, pentru rămânerea în grupa I a Zonei Europa-Africa, însă problemele din...
21.10.2017 | 16:25
Scandal la echipa de Cupa Davis!
ADVERTISEMENT

Echipa naţională a României de tenis se pregăteşte de meciul cu Israel, programat în perioada 27-29 octomrbie, pentru rămânerea în grupa I a Zonei Europa-Africa, însă problemele din interiorul echipei au atins cote alarmante. Andrei Pavel, căpitanul nejucător, nu se poate baza pe Horia Tecău, Florin Mergea şi Marius Copil la duelul de la Ramat Hasharon, ultimii doi având reacţii dure la adresa oamenilor din cadrul Federaţiei de Tenis din România.

Marius Copil, locul 75 ATP, a făcut afirmaţii dure în ceea ce priveşte prezenţa la Cupa Davis, într-un interviu exclusiv realizat de Telekom Sport: “România nu m-a ajutat cu absolut nimic. Când eram junior, la 16 ani, tatăl meu plătea tot doar ca să pot participa pe tabloul principal, să nu mai joc în calificări. N-am fost ajutat cu nimic. Totul a fost obţinut pe barba mea şi cu ajutorul părinţilor mei. “, a fost mesajul surprinzător al celui mai bun român în proba de simplu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Marius Copil, în cel mai bun moment al carierei

Românul traversează în acest moment cea mai bună formă a carierei şi nu a dorit să participe la meciul de la Cupa Davis, împotriva Austriei, disputat luna trecută, decizie pe care a luat-o şi în ceea ce priveşte duelul cu Israel de la finalul lunii octombrie, pentru a se putea concentra pe turneele viitoare din circuit. Românul a fost eliminat în această săptămână în primul tur de la ATP Stockholm, de germanul Jan-Lennard Struff.

Copil a cerut mai multă implicare din partea oamenilor din tenisul românesc pentru a ajuta jucătorii tineri să progreseze: “Dacă trăiam într-o ţară care m-ar fi ajutat total în carieră, atunci da, aş da şi eu înapoi României ceea ar merita. Mi-aş dori să văd oamenii din tenisul românesc că se ocupă mult mai mult de tinerii care vin din spate. Mie mi se pare că jucătorii tineri nu sunt ajutaţi cu nimic, nu sunt îndrumaţi bine, chiar nu mi se pare normal”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri