Marius Copil, eliminat în turul doi la Miami! Dar va urca în clasamentul ATP

Gabriel Esanu   
in Sporturi
25/03/2018, 04:59
Marius Copil, eliminat în turul doi la Miami! Dar va urca în clasamentul ATP

Primul set a fost unul foarte echilibrat, în care s-a mers cap la cap cu serviciul până la 5-5. Copil nu a putut forţa pentru a duce manşa în tiebreak şi, deşi a salvat nu mai puţin de patru mingi de set, a fost nevoit să cedeze, 5-7.

În setul doi, Marius Copil a avut 2-1 cu break, dar a primit replica imediată din partea rusului. S-a făcut în cele din urmă 3-3, scor de la care românul nu a mai reuşit să îşi adjudece nici un game. Khachanov va juca în runda următoare cu sud-africanul Kevin Anderson.

În urma victoriei obţinute la Miami, în primul tur, Marius Copil şi-a asigurat o ascensiune în ierarhia ATP imediat după Key Biscane. A început turneul de pe locul 84 şi, cel mai probabil, va urca până pe locul 80 după finala care va avea loc duminica viitoare.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×