Scandal la Cupa Davis! Copil, acuze grave pentru un coleg: “Nu e profesionist!”

Alex Bradescu   
in Sporturi
05/02/2018, 17:37
Scandal la Cupa Davis! Copil, acuze grave pentru un coleg: “Nu e profesionist!”

România a câştigat cu puţine emoţii partida din zona Euro Afircană a Cupei Davis contra Luxemburgului. A fost 3-1, victoria fiind adusă de Marius Copil, care a câştigat ambele partide de simplu, şi de cuplul Horia Tecău-Florin Mergea, care a învins fără nicio problemă la dublu. 

Cu toate acestea, faptul că Nicolae Frunză (locul 596 ATP) a pierdut primul meci de simplu împotriva lui Ugo Nastasi (jucător care nu este în ierarhia ATP) a produs tensiuni în cadrul echipei României de Cupa Davis. Marius Copil l-a criticat în termeni duri pe coechipierul său, despre care spune că nu e profesionist şi că trebuie să se trezească! 

Marius Copil: “La simplu sunt doar eu!”

“A fost o lecţie pentru Frunză şi sper să se trezească şi să avanseze în cariera, pentru ca ce făcea până acum se pare că nu a facut bine. Nu e destul de profesionist, începând de la pregătirea pentru antrenament, mentalitatea în antrenament, nu e concentrat destul la antrenament, cred că îşi pierde concentrarea prea uşor”, a fost declaraţia lui Copil pentru Telekomsport.

Copil a criticat şi noua generaţie de tenismeni a României:  “Ei trăiesc cumva în trecut pentru că au avut nişte rezultate foarte bune la 14 ani şi cumva încă sunt cu gândul acolo, nu în prezent. Din păcate, la simplu sunt doar eu. Tot timpul eu trebuie să aduc 2 puncte”

 

 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.