ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Scandal la Cupa Davis! Copil, acuze grave pentru un coleg: “Nu e profesionist!”

Scandal în echipa de Cupa Davis a României. Marius Copil îl critică în termeni duri pe Nicolae Frunză dupa Romania - Luxemburg
Autor: Alex Bradescu | 05.02.2018 | 17:37
Scandal la Cupa Davis! Copil, acuze grave pentru un coleg:

România a câştigat cu puţine emoţii partida din zona Euro Afircană a Cupei Davis contra Luxemburgului. A fost 3-1, victoria fiind adusă de Marius Copil, care a câştigat ambele partide de simplu, şi de cuplul Horia Tecău-Florin Mergea, care a învins fără nicio problemă la dublu. 

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, faptul că Nicolae Frunză (locul 596 ATP) a pierdut primul meci de simplu împotriva lui Ugo Nastasi (jucător care nu este în ierarhia ATP) a produs tensiuni în cadrul echipei României de Cupa Davis. Marius Copil l-a criticat în termeni duri pe coechipierul său, despre care spune că nu e profesionist şi că trebuie să se trezească! 

Marius Copil: “La simplu sunt doar eu!”

“A fost o lecţie pentru Frunză şi sper să se trezească şi să avanseze în cariera, pentru ca ce făcea până acum se pare că nu a facut bine. Nu e destul de profesionist, începând de la pregătirea pentru antrenament, mentalitatea în antrenament, nu e concentrat destul la antrenament, cred că îşi pierde concentrarea prea uşor”, a fost declaraţia lui Copil pentru Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Copil a criticat şi noua generaţie de tenismeni a României:  “Ei trăiesc cumva în trecut pentru că au avut nişte rezultate foarte bune la 14 ani şi cumva încă sunt cu gândul acolo, nu în prezent. Din păcate, la simplu sunt doar eu. Tot timpul eu trebuie să aduc 2 puncte”

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!