Rămâne fără trofeu! Marius Copil a pierdut finala de la Sofia

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
11/02/2018, 08:06
Rămâne fără trofeu! Marius Copil a pierdut finala de la Sofia

Marius Copil a fost învins în ultimul act de la Sofia de bosniacul Mirza Basic, locul 129 ATP. A fost prima prezenţă a lui Copil în finala unui turneu ATP.

4-6. Basic se impune în decisiv şi este noul campion de la Sofia.

4-5. Basic face break şi va servi pentru meci.

4-4. S-a mers cu serviciul până acum.

Copil conduce în decisiv, scor 3-2, dar fără break.

Marius Copil duce meciul în decisiv, după ce se impune în tiebreak, scor 7-4. Basic primeşte îngrijiri medicale.

6-6. Tiebreak şi în setul doi.

5-5. Copil este  egalat după ce a avut o minge de set.

3-4. Copil păstrează avantajul de un break.

2-0. Marius Copil a început bine setul doi şi a făcut break.

6-7. Copil a avut 4-1 în tiebreak, dar pierde setul în cele din urmă, 6-8.

6-6. Avem tiebreak.

5-5. Copil face break chiar când adversarul său servea pentru meci.

2-3. Marius Copil şi-a pierdut serviciul şi are mari probleme la retur.

Marius Copil – Mirza Basic LIVE STREAM ATP Sofia. A început partida.

Marius Copil – Mirza Basic LIVE STREAM ATP Sofia. Marius Copil s-a calificat în finala Turneului ATP de la Sofia, după ce l-a învins în semifinale pe Jozef Kovalik, scor 6-4, 6-2. Adversarul din finală, Mirza Basic a produs marea suprpriză a tabloului de simplu şi l-a învins pe Stanislas Wawrinka, cap de serie numărul 1, scor 7-6(6), 6-4.

Marius Copil – Mirza Basic LIVE STREAM ATP Sofia. Sportivul român este la prima finală de turneu ATP World Tour din carieră. Până în prezent, Marius Copil câştigase trei trofee în circuitul ATP Challenger şi un titlu la Open-ul României, la dublu, alăuri de Adrian Ungur. Prima finală ATP, sună foarte bine. Am mai avut o asemenea experienţă când am făcut finala la Bucureşti. Chiar dacă a fost la dublu, a însemnat multe pentru mineMi-am exersat serviciul, procentajul la serviciu. De asemenea, am avut două meciuri în Cupa Davis, pe care le-am câştigat destul de uşor. Ştiam că servesc bine, dar acum că am lucrat mai mult, mă face să mă simt mai bine”, a declarat Marius Copil după ce a ajuns în finala de la Sofia.

Marius Copil – Mirza Basic LIVE STREAM ATP Sofia. Zece ani de la ultima victorie românească

Marius Copil – Mirza Basic LIVE STREAM ATP Sofia. În urmă cu şapte ani, Victor Hănescu ajungea în finala de la Nice, pierdută în faţa lui Nicolas Almagro. De atunci, niciun alt tenismen româns nu a mai ajuns în ultimul act al unui turneu ATP World Tour, pe tabloul de simplu.

Marius Copil – Mirza Basic LIVE STREAM ATP Sofia. Tot de numele lui Victor Hănescu se leagă şi ultima victorie românească, pe tabloul de simplu al unui turneu ATP World Tour. În 2008, fostul tensimen îl învingea la Gstaad pe Igor Andreev şi cucerea primul şi singurul trofeu ATP din carieră.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.