Marius Copil, eliminat în primul tur al turneului de la Rotterdam! Învins categoric de un bosniac

marius copil, tenis, rotterdam, copil

Marius Copil a fost eliminat în turul I al turneului de la Rotterdam, după ce săptămâna trecută reuşise turneul carierei la Sofia.

Marius Copil, numărul 74 mondial, a pierdut categoric în faţa bosniacului Damir Dzumhur, locul 29 în clasamnetul ATP. Scorul a fost 4-6, 4-6 pentru Dzumhur, după un meci care a durat doar o oră şi 19 minute. 

Copil a cedat în primul set propriul serviciu la scorul de 1-1 şi nu a mai putut recupera breakul. În setul secund, Marius şi-a pierdut serviciul tot la 1-1, dar la 4-3 pentru Dzumhur Copil a reuşit să egaleze cu un break. Din păcate, ex-iugoslavul a făcut imediat rebreak şi a câştigat şi al doilea set cu 6-4. 

Marius Copil venea după finala de la Sofia

Cel mai bine clasat jucător de tenis din România venise la Rotterdam într-o formă foarte bună. El reuşise performanţa carierei după ce a ajuns până în finală la Sofia, meci pierdut din păcate în faţa unui alt jucător din Bosnia, Mirza Basic, scor 6-7, 6-4, 4-6. 

Graţie performanţelor din ultima perioadă, Marius Copil a urcat până pe locul 74 mondial, cea mai bună poziţie din cariera arădeanului ajuns la 27 de ani.