Foto. Marius Copil, antrenamente într-un decor de vis la Miami! Pe cine înfruntă în primul tur

Gabriel Esanu   
in Sporturi
20/03/2018, 22:40
Foto. Marius Copil, antrenamente într-un decor de vis la Miami! Pe cine înfruntă în primul tur

Marius Copil a beneficiat de câteva retrageri de ultimă oră pentru a evita calificările la Miami. La fel cum s-a întâmplat şi la Indian Wells, a prins ultimul loc care asigură prezenţa pe tabloul principal al turneului. Pentru a onora această şansă, jucătorul român se antrenează din greu la Miami.

“Munca nu se opreşte niciodată”, scrie Copil pe descrierea unei poze pe care a urcat-o pe Instagram. Ce-i drept, primul lucru care sare în ochi este decorul în care se antrenează jucătorul român, pe malul Oceanului Atlantic. În plus, se poate remarcă faptul că arădeanul este într-o foarte bună formă fizică.

În primul tur al turneului de la Miami, Marius Copil îl va înfrunta pe Mikhail Kukuşkin, din Kazahstan, partidă care va fi programată în cursul zilei de mâine. Câştigătorul dintre cei doi va da piept în turul doi cu rusul Karen Khachanov.

 

Work never stops

O postare distribuită de Marius Copil (@marius_copil) pe

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×