ADVERTISEMENT
Sporturi

Marius Copil va face echipă la US Open cu jucătorul despre care spunea că și-ar dori să împartă o sticlă de vin

Autor: Andrei Șchiopu | 17.08.2019 | 11:12
Marius Copil va face echipă la US Open cu jucătorul despre care spunea că și-ar dori să împartă o sticlă de vin
Marius Copil

Marius Copil va face echipă la dublu la US Open cu Nick Kyrgios. Într-o declarație mai veche a jucătorului român, el povestea că australianul este unul dintre colegii din tenis cu care ar bea un vin împreună. Astfel, la turneul american, Marius Copil va face echipă cu unul dintre cei mai controversați jucători de tenis.

ADVERTISEMENT

Marius Copil despre Nick Kyrgios: „Aș împărți o sticlă de vin cu el”

Marius Copil va debuta în turneul de dublu de la US Open într-o echipă cu „puștiul teribil din tenis”, Nick Kyrgios. Într-un interviu mai vechi acordat pentru GSP, românul afirma că australianul este unul din jucătorii cu care ar împărți o sticlă de vin: „Cred că aș alege un grup de băieți. Gael Monfils, Nick Kyrgios și Benoit Paire.”

Jucătorul de tenis australian în vârstă de 24 de ani este considerat unul dintre cei mai controversați jucători de tenis din lume. Lumea tenisului îl compară adesea cu Ilie Năstase datorită temperamentului dar și pentru spectacolul pe care îl oferă în timpul meciurilor.

ADVERTISEMENT
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios
  • 85 este locul din clasamentul ATP pe care Marius Copil îl ocupă

Nick Kyrgios este al doilea cel mai bine clasat australian din istorie

Nick Kyrgios este al doilea cel mai bine cotat australian din istorie după Lleyton Hewitt. Jucătorul în vârstă de 24 de ani are două titluri importante câștigate în carieră, turneul de la Acapulco și turneul de la Washington, câștigat în august în fața rusului Daniil Medvedev în două seturi, scor 7-6, 7-6. În schimb la Cincinnati, australianul a fost învins de Karen Kachanov și a făcut scandal la adresa arbitrului.

ADVERTISEMENT

Australianul nu a scăpat nepedepsit și a fost sancționat extrem de dur din partea ATP cu o amendă de 113.000 de dolari. În urma incidentului iscat s-a deschis o anchetă pe numele lui și riscă să fie suspendat din circuit.

  • 27 este locul din clasamentul ATP pe care Nick Kyrgios îl ocupă
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!