Sport

Marius Cozmiuc, gest emoţionant când a ajuns acasă: “Sunt foarte bucuros și mândru că i-am făcut această bucurie”

Marius Cozmiuc a luat argintul olimpic în proba de dublu rame alături de Ciprian Tudosă. La întoarcerea acasă, în Suceava, Cozmiuc a făcut un gest emoţionant pentru bunicul său.
04.08.2021 | 13:27
Marius Cozmiuc gest emotionant cand a ajuns acasa Sunt foarte bucuros si mandru ca iam facut aceasta bucurie
ADVERTISEMENT

Vicecampionii olimpici la canotaj, Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au ajuns acasă. Pentru toţi canotorii din flota României deplasată la Tokyo, urmează o vacanţă binemeritată, după cele trei medalii obţinute.

Marius Cozmiuc, gest emoţionant când a ajuns acasă

Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au adus ultima distincţie pentru delegaţia României până acum, argint la dublu rame, fiind depăşiţi doar de fraţii Sinkovic din Croaţia.

ADVERTISEMENT

La întoarcerea acasă, pe meleaguri bucovinene, Marius Cozmiuc s-a bucurat de o primire de gală. Familia şi cunoscuţii l-au aşteptat cu mare fast şi au organizat o adevărată petrecere pentru medaliatul olimpic.

“Azi, când a împlinit 83 de ani, a ținut în mâini cea mai valoroasa medalie, cea olimpică!”

De ziua bunicului său, care a împlinit 83 de ani, Marius Cozmiuc a avut o postare emoţionantă pe Facebook în care i-a înmânat cea mai valoroasă medalie obţinută până acum, argintul de la Jocurile Olimpice:

ADVERTISEMENT

“Astăzi este ziua bunicului meu drag! De când am început acest sport și până în prezent de fiecare data când ajungeam acasă mergeam la Moșu (așa îi zic eu) să “mă laud” cu medaliile câștigate!

Moșu a ținut în mâini zeci de medalii de la campionate naționale, balcanice, europene și mondiale, dar azi, când a împlinit 83 de ani, a ținut în mâini cea mai valoroasa medalie, cea olimpică!

ADVERTISEMENT

Sunt foarte bucuros și mândru că i-am făcut această bucurie! La mulţi ani moşul meu drag! Să fii sănătos și să îți dea Dumnezeu ani mulţi alături de noi! Te iubim!”, a fost mesajul lui Cozmiuc.

Marius Cozmiuc şi bunicul său
Marius Cozmiuc şi bunicul său

Marius şi Ionela Cozmiuc, unul dintre cele mai vechi cupluri din lotul de canotaj!

Marius Cozmiuc este căsătorit cu Ionela Cozmiuc, unul dintre cele mai vechi cupluri din actualul lot olimpic. Cei doi sunt împreună de 10 ani, iar în urmă cu patru ani s-au căsătorit.

ADVERTISEMENT

Ionela Cozmiuc a fost la un pas să ia medalie în proba de dublu vâsle categoria uşoară, alături de Geanina Beleagă, cea care i-a fost şi domnişoară de onoare la nuntă.

Marius şi Ionela Cozmiuc
Marius şi Ionela Cozmiuc

“El este eroul meu, e un munte de dăruire, perseverență și motivație”

După ce a cucerit medalia la Tokyo, Ionela a scris pe o reţea de socializare: “Marius e la a treia ediție de Jocuri și abia acum și-a îndeplinit visul olimpic!

El este eroul meu, e un munte de dăruire, perseverență și motivație, e omul bun și calm care a muncit din greu și a avut răbdare, iar răbdarea i-a fost răsplătită!”.

 

ADVERTISEMENT