Life

Marius Crăciun de la Survivor România 2 l-a taxat pe unul dintre faimoșii actualului sezon: „Nu poți să mergi la om să-l strângi de gât”

Marius Crăciun de la Survivor România sezonul 2 a comentat primele evoluții din noua ediție a show-ului fenomen de la PRO TV, taxându-l pe unul dintre faimoși.
18.01.2022 | 11:56
Marius Craciun de la Survivor Romania 2 la taxat pe unul dintre faimosii actualului sezon Nu poti sa mergi la om sal strangi de gat
Marius Crăciun, fost concurent la Survivor România. Foto: captură VOYO PRO TV
ADVERTISEMENT

Marius Crăciun, unul dintre războinicii care a ajuns în marea finală a competiției Survivor România, sezonul 2, a vorbit despre ediția în derulare la PRO TV.

Sportivul a analizat performanțele actualilor concurenți de pe trasee și a comentat, printre altele, și conflictele izbucnite în tabăra faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Marius și-a dat cu părerea despre comportamentul lui Cătălin Zmărăndescu, felicitându-l pe Emil Rengle pentru felul în care l-a pus la zid la consiliu pe luptător.

Marius Crăciun l-a felicitat pe Rengle pentru discursul său la adresa lui Zmărăndescu de la Survivor România

„Mie îmi place cum se exprimă și cum pune punctul pe i Emil Rengle, sincer. L-am cunoscut pe Emil și știu că el spune tot ce simte și ce gândește.

ADVERTISEMENT

Nu poți să te duci la om să-l strângi de gât pentru că ți-a zis că ești egoist. E clar că s-a întâmplat, am văzut și eu faza”, a spus Marius Crăciun, poziționându-se ușor în tabăra anti-Zmărăndescu.

Pe canalul VOYO, unde este difuzată emisiunea Extrashow prezentată de Zanni, au fost difuzate și imaginile necenzurate în care Ana Dobrovie s-a confruntat cu o situație stânjenitoare pe traseu.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Războinici a rămas la un moment dat cu un sân pe-afară, lucru care a încântat privirile multora.

Războinicul, îmbujorat când a văzut imaginile necenzurat cu sânii Anei Dobrovie

„Știi cum e… Ana are mere?”, a fost comentariul lui Marius Crăciun, roșu la față după ce a văzut-o pe războinică în toată splendoarea.

ADVERTISEMENT

„Te-ai rușinat, am văzut”, i-a spus Zanni, în timp ce Marius nu-și putea scoate din cap imaginea pe care a văzut-o cu concurenta.

„Da, are Ana niște sfârcuri încântătoare. Eu sunt imparțial. Lăsați în comentarii ce sfârcuri are Ana, dacă vă plac mai mult decât ce face pe traseu”, a fost comentariul lui Zannidache legat de incidentul prin care a trecut Dobrovie.

Revenind la competiție, Marius a fost întrebat de Zanni pe cine ar fi nominalizat el dacă era în consiliul faimoșilor. Tânărul a declarat că Xonia ar fi fost clar alegerea lui spre eliminare, întrucât a dat dovadă că este paralelă cu probele.

„Se vede că nu știe cum să stea, cum să dea. Nu e de ea, ce-i drept. Votul meu ar fi mers către ea. Să zicem că am fi exclus-o pe ea, ar fi fost cam dificil. Băieții s-au descurcat binișor, ce-i drept”, a spus Crăciun.

 

ADVERTISEMENT