Life

Marius Crăciun de la Survivor România și Georgiana de la Puterea Dragostei, ipostaza cu care au pus fanii pe jar. Ce se întâmplă între ei

Marius Crăciun de la Survivor România a fost surprins în compania unei concurente din emisiunea matrimonială Puterea Dragostei.
15.10.2021 | 15:00
Marius Craciun de la Survivor Romania si Georgiana de la Puterea Dragostei ipostaza cu care au pus fanii pe jar Ce se intampla intre ei
Marius Crăciun de la Survivor România și Georgiana de la Puterea Dragostei, ipostaza cu care au pus fanii pe jar. Ce se întâmplă între ei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul finalist de la Kanal D și una dintre participantele din casa din Turcia se pare că au o legătură de care știe foarte puțină lume. Iată cum s-au afișat împreună!

Câștigătorul de la Ferma și Georgiana de la Puterea Dragostei se cunosc de ceva vreme, dacă este să ne luăm după spusele frumoasei blondine.

ADVERTISEMENT

Tânăra i-a lăsat lui Marius Crăciun un mesaj de ziua lui de naștere, de aici reieșind și faptul că cei doi sunt vechi prieteni. În plus, a postat și o imagine cu ei.

Marius Crăciun, legătură neștiută cu o fostă concurentă de la Puterea Dragostei. Despre cine e vorba

Cu această ocazie fanii s-au întrebat ce se întâmplă între ei. Ei bine, Marius Crăciun de la Survivor România și blondina sunt prieteni foarte apropiați.

ADVERTISEMENT

Așadar, între cei doi participanți de la Kanal D nu există o relație amoroasă, așa cum s-ar fi așteptat internauții.

„La mulți ani, prietenul meu vechi! Te pup”, a scris Georgiana de la Puterea Dragostei, pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Marius Crăciun, despre femeia perfectă. Ce caută concurentul de la Survivor România

Marius Crăciun pare că este în continuare singur, deși s-a tot speculat că ar avea o legătură cu Irisha de la Survivor România. Ei sunt doar buni prieteni.

Întrebat care sunt calitățile pe care le caută la o femeie, fostul concurent de la Kanal D se bazează pe sinceritate. Și are și câteva atuuri pe care pune mare preț.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine femeia perfectă ar trebui să fie plăcută, ca aspect fizic, să aibă trăsături frumoase, pentru că trebuie să existe atracție fizică.

Apoi, e importantă conexiunea mentală și chimia care leagă două persoane. Trebuie să fie sinceră și înțelegătoare, deschisă, deșteaptă, amuzantă și activă.

Mi-ar plăcea să aibă o pasiune pentru activități fizice sau, de ce nu, să facă sport”, spunea Marius Crăciun acum ceva vreme pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT