Life

Marius Crăciun de la Survivor și Diana Belbiță de la Exatlon, scene intime. Cum au fost surprinși cei doi

10.03.2021 | 08:18
Marius Craciun de la Survivor si Diana Belbita de la Exatlon scene intime Cum au fost surprinsi cei doi
Marius Crăciun de la Survivor și Diana Belbiță de la Exatlon, scene intime. Cum au fost surprinși cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Crăciun s-a alăturat în urmă cu mai puțin de o lună competiției sportive Survivor România, lumea întrebându-se care este adevărul despre scenele intime avute cu Diana Belbiță, în timpul unui alt reality show. 

Cei doi au participat în urmă cu câțiva ani la emisiunea Ferma, unde au fost provocați de un alt concurent să se sărute. De aici și până la o poveste de dragoste a mai fost doar un pas, ajungând chiar să doarmă în același pat într-o noapte.

ADVERTISEMENT

S-a pus mult timp problema dacă tinerii au avut parte de scene intime în show-ul de la Pro TV, însă au fost discreți și nu au dorit să ofere prea multe informații. Ce-i drept, Marius Crăciun și Diana Belbiță s-au comportat ca un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

Marius Crăciun și Diana Belbiță, totul despre scenele romantice de la Ferma

După încheierea competiției Ferma, Marius Crăciun și Diana Belbiță au luat-o pe drumuri separate, mai ales că fosta concurentă de la Exatlon a trebuit să plece în Canada pentru a se antrena pentru galele UFC. Cei doi au păstrat în continuare legătura, însă mai mult în online.

ADVERTISEMENT

Actualul concurent de la Survivor România a recunoscut că îi este dor de fosta sa colegă de emisiune, mărturisind cu această ocazie că foarte multă lume îl întreabă ce face Diana Irena Belbiță.

„De Diana mi-a fost cel mai dor, cu ea am păstrat legătura! Și cu Remus și cu tine! Nu am mai vorbit deloc cu Brigitte, cu Pastramă! În rest, cred că am luat legătura cu toată lumea”, i-a spus Marius Crăciun lui Vali Bărbulescu, într-o emisiune de televiziune.

ADVERTISEMENT

„Lumea mă întâlnește și mă întreabă: ce face Belbiță? Mai ești cu ea? Stai puțin, dar eu ce fac”, adăuga fostul concurent de la Ferma la momentul respectiv.

Marius Crăciun luptă în prezent pentru marele premiu de la Survivor România, unde îl cunoaște pe Cătălin Moroșanu, tot din timpul filmărilor pentru Ferma, pe care a reușit să o câștige. Piteșteanul a încasat premiul de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Războinicul este gata să înfrunte noi provocări în jungla dominicană, declarând că este obișnuit cu greutățile încă de mic pentru că familia sa nu a avut o situație financiară tocmai bună. Concurentul dă totul pentru competiția sportivă în care e implicat.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink